יום שישי, 03.04.2026 שעה 22:43

נועה קירל הפסידה כמליון וחצי ש"ח

בעקבות המלחמה מול איראן הזמרת ואשתו של השוער דניאל פרץ ביטלה הופעות ונכנסה להפסד כספי. מה יהיה עם פארק הירקון?

|

אין ספק שהמלחמה הביאה איתה לא מעט רגעים קשים עבור כל בעלי העסקים, כמו כל השנתיים האחרונות הפוגעות גם באומנים הישראלים. גם אשתו של שהשוער דניאל פרץ נפגעה בעצמה.

נועה קירל ודניאל פרץ (אינסטגרם)נועה קירל ודניאל פרץ (אינסטגרם)

כזכור, בפעם הקודמת שהרימה נועה קירל הופעה בפארק הירקון בשנת 2024 החל ירי טילים לאיזור המרכז, ובכל זאת רצתה הזמרת להמשיך הכל כרגיל תחת הנחיות פיקוד העורף אך בעקבות ביקורות של הקהל ההופעה נדחתה.

דניאל פרץ ונועה קירל בפארק הירקון (אינסטגרם)דניאל פרץ ונועה קירל בפארק הירקון (אינסטגרם)

גם הפעם במסיבת העיתונאים לקראת פארק הירקון 2026 נשאלה קירל על הדאגה בעקבות המצב הביטחוני, והזמרת הודתה כי הנושא מלחיץ אותה מאוד. כעת נחשף כי נועה הפסידה כמליון וחצי שקלים על הופעות אחרות שתוכננו ובוטלו, הכוללות רקדנים ואנשי במה והפקה. נקווה שעד פארק הירקון הכל כבר יירגע.

נועה קירל (עומרי סילבר)נועה קירל (עומרי סילבר)
הייה הראשון שמגיב לכתבה הוספת תגובה



טוען תגובות...