מאז ההדחה של הפועל ב”ש מהליגה האירופית וההופעה הנהדרת של מכבי תל אביב בחצי גמר גביע הטוטו נגד הפועל תל אביב, כולם כבר הכריזו על שחקניו של ולדימיר איביץ’ כאלופים הבאים. אין ספק שכרגע הצהובים מציגים את הכדורגל הטוב ביותר בארץ, אבל החגיגות עוד מוקדמות והן יכולות רק לפגוע בהם.
יסלחו לי אוהדי מכבי חיפה, אבל ניצחון על הקבוצה האנמית שלהם לא מעיד על שום דבר. מכבי תל אביב הגיעה למשחק הפתיחה בידיעה שכל דבר פרט לניצחון יהיה אכזבה עבורם ובזכות 30 דקות טובות יכולים לחזור להתמקד במשחק החשוב ביום חמישי נגד סארפסבורג בגומלין הליגה האירופית.
ולדימיר איביץ' (רדאד ג'בארה)על אף הניצחון נגד הירוקים, לאיביץ’ אסור להקל ראש בשעה הראשונה של המשחק, בה שחקניו היו פחות טובים ולא הצליחו לסכן את השער של גיא חיימוב. במהלך העונה, הם צפויים לפגוש קבוצות שיבואו בעיקר להסתגר נגדם וההתקפה הצהובה תהיה חייבת למצוא פתרונות יצירתיים למצבים האלה.
הסגל הצהוב עמוס בכישרון בכל עמדה אפשרית ואם איביץ’ יצליח לשמור עליו מלוכד ובריא, היחידה שיכולה לאיים עליו היא הקבוצה של ברק בכר. נכון, הפועל באר שבע נראית כבויה ועל המסלול הבטוח בדרך להתרסקות, אבל שלא יהיה לכם ספק, האלופה עוד תתייצב, תייצר מומנטום חיובי לאורך העונה ולא תוותר על האליפות שלה בקלות.
שכטר חוגג (רדאד ג'בארה)המאמן הסרבי ינהג בחוכמה אם יפקיד את המפתחות לקבוצה שלו בידיו של דור מיכה. הקשר היה פשוט נפלא מהרגע שנכנס וכל נגיעה שלו בכדור גרמה להגנה של חיפה לבלבול, שבסופו של דבר גם הכריע את המשחק. לקשר הצהוב יש את כל הכלים כדי להיות השחקן הכי חשוב של הצהובים בעונה הנוכחית ולסחוף אותם לעבר אליפות ראשונה אחרי שלוש שנים, אבל בקריית שלום חייבים להמשיך לעבוד קשה ולא להקשיב לכל אלה שכבר הכתירו אותה לאלופה.
הכתוב הינו טור דעה.