יום שישי, 19.12.2025 שעה 17:43
לוח תוצאות

שוער הפלא של כרמיאל שהדף את נווה יוסף

יאיר ג'אן, שנמצא במועדון כבר 6 שנים ויש מי שצופים לו עתיד גדול, ממשיך להחזיק את קבוצתו על הרגליים והוביל ל-2:2 מול קבוצת הצמרת. צפו בהדיפות

|
יאיר ג'אן (פרטי)
יאיר ג'אן (פרטי)

יש שוער בשער, שאפשר לסמוך עליו. יאיר ג'אן, השוער הצעיר בן ה-16, השייך להפועל עירוני כרמיאל, עושה חיל בליגת נערים א' ארצית צפון. אז נכון שקבוצתו נמצאת בחלקו התחתון של הפלייאוף העליון בטבלה, אבל זה לא מונע ממנו להיות בין השוערים שספגו עד כה העונה הכי מעט שערים.

ג'אן הצעיר רשם עד כה 20 משחקים במסגרת הליגה, לצד הופעה אחת במסגרת גביע המדינה לנערים א'. יחד עם חבריו לקבוצה, ורד שקיר, נעם אשכנזי וע'די אבו גוש – הם ארבעת שחקני סגל שרשמו הכי הרבה הופעות העונה עד כה. לג'אן הכי הרבה דקות משחק מבין כל שחקני הסגל – 1,894 דקות משחק רשם עד כה.

מבין 20 משחקי הליגה, ספג ב-13 מהם שער אחד לכל היותר, כשבשבעה ממשחקיו שמר על רשת נקייה. הוא ממשיך את הקו מעונה שעברה. בעונה החולפת, כשוער קבוצת נערים ב' של כרמיאל, היה בין שמונת השוערים שספגו הכי מעט שערים. התכבד ב-26 הופעות, רשם 2,193 דקות משחק, שמר על רשת נקייה בשמונה משחקים וספג ב-17 משחקים שער אחד לכל היותר.

שוער הפלא של כרמיאל שהדף את נוה יוסף

בסוף השבוע אירח יחד עם חבריו לקבוצה את מ.כ נווה יוסף החזקה, מהצמרת. 2:2 בסיום, כשלא מעט הצלות נרשמו מבחינתו של ג'אן הצעיר, שהציל את קבוצתו מהפסד לא נעים. ליעד פאר קבע 0:1 לנווה יוסף, עידו פילובסקי ובאסל אבו ריא הפכו התוצאה לטובת כרמיאל. בדקה ה-92 אדוארד ג'יריס הכניע את ג'אן מהנקודה הלבנה וקבע 2:2 דרמטי.

ג'אן החל לשחק כדורגל תחת המעטפת של ההתאחדות לכדורגל בעונת המשחקים 2019/20 בקבוצת ילדים ג' של הפועל עירוני כרמיאל. מאז, כבר שש עונות רצופות במועדון כשמאחוריו 123 משחקים כבר. לכרמיאל קבוצת בוגרים בליגה ג' ולא מן הנמנע כי כבר בעונת המשחקים הבאה, 2025/26, יראה לכל הפחות משחק אחד בבוגרת, הרי שיש מי שצופה לו עתיד ורוד ומכובד.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */