יונתן גינזבורג
|

עינן לק במדי מכבי חיפה (באדיבות נזיה סולטן)
עינן לק ימשיך ללבוש את המדים האדומים של הפועל חיפה גם העונה. המגן השמאלי בן ה-18, ששייך למכבי חיפה, הושאל גם העונה ליריבה העירונית. רגע לפני המחזור ה-6 בליגת העל לנוער, השחקן טרם רשם הופעה רשמית העונה.
בעונה החולפת שיחק בקבוצת הנוער של הפועל חיפה, רשם 23 הופעות והתכבד בשער אחד, בניצחון 0:7 על בית"ר ירושלים שירדה ליגה. חמישה מחזורים בליגת העל לנוער חלפו ולק טרם ראה דקות משחק. עכשיו, עם השאלתו הרשמית במערכת, יוכל לשחק מול מכבי נתניה במסגרת המחזור ה-6 בליגה.
בעונת 2014/15 החל לשחק כדורגל במועדון הכדורגל הצנוע הפועל עמק המעיינות ארז. לאחר שלוש שנים הגיע למחלקת הנוער של מכבי חיפה, במדיה השתקע במשך 5 עונות רצופות והיה לאחר מהשחקנים שבחיפה מאמינים שיכול להגיע רחוק במדיה.
בעונת 2018/19 הניף את גביע ילדים א' עם קבוצתו, מכבי חיפה, לאחר ניצחון 2:5 על מכבי תל אביב. עונה לאחר מכן, בעונת הקורונה, קבוצתו עלתה לרבע הגמר, אבל גביע נערים ג' לא המשיך. בעונת 2020/21 קבוצת נערים ב' של מכבי חיפה הגיע לגמר והפסידה 1:0 לאשדוד. בעונת 2021/22 קבוצת נערים א' של חיפה הגיע גם לגמר והפסידה 2:1 לבני יהודה ת"א.
לק התכבד ב-7 הופעות בנבחרות הצעירות של ישראל. בנבחרת הנערים עד גיל 15 רשם 2 הופעות ובנבחרת נערים עד גיל 17 רשם עוד 5 הופעות. הופעתו האחרונה הייתה ב-3 בספטמבר 2021 נגד נבחרת גרמניה, במסגרת טורניר 4 האומות שנערך על אדמת גרמניה.
רונאלדו בוחר את ההרכב של כל הזמנים