יום שישי, 26.12.2025 שעה 02:22
לוח תוצאות

אייל משומר ואביחי ידין מציגים: מכבי הוד השרון

השחקנים לשעבר, שהגו ביחד את הרעיון עוד לפני תחילת מגיפת הקורונה, הקימו את מועדון הכדורגל: "כאן כדי לתת מענה לילדים". העירייה מערימה קשיים

|
אביחי ידין ואייל משומר במרכז שלוותה של מכבי . (באדיבות מכבי הוד השרון)
אביחי ידין ואייל משומר במרכז שלוותה של מכבי . (באדיבות מכבי הוד השרון)

"מועדון כדורגל מכבי הוד השרון הוקם במטרה לתת מענה לתושבות ותושבי הוד השרון", צוין בראשית החזון של הרעיון המסקרן שמובילים אייל משומר ואביחי ידין, שחקני עבר בכדורגל הישראלי. השניים הגו את הרעיון עוד טרם החלה מגפת הקורונה שהשתיקה את כל הכדורגל בארץ והורידה לטמיון לא מעט פרויקטים שרצו לקום ולהתרומם. אחד מהם היה מ.כ מכבי הוד השרון, המוכר בידי מכבי ישראל.

בשיחה עם ONE, אייל משומר, מספר על המחשבות, ההקמה, האג'נדה והקשיים שנערמים בשיחות מול העירייה. "חשבנו לעשות משהו ייחודי לא מעט זמן, אביחי ואני. הייתה מחשבה עוד לפני הקורונה לפתוח ולהתעצם, אבל התקופה ההיא גרמה לנו רגע לעצור לחשב מסלול. לאור העובדה שבעיר יש רק מועדון אחד, נוצר מצב בו לעתים קרובות יש ילדים שמוצאים עצמם ללא מועדון או כאלה שעוברים ונוסעים למקומות אחרים".

"אנחנו כאן לתת מענה לאותם ילדים", מדגיש משומר. "הרצון הוא לתת מענה נוסף לתושבים. בעיר כמעט 67 אלף איש. מספר הילדים עד גיל 18 נושק ל-20 אלף ובעיר רק מועדון אחד. לצורך ההשוואה, ברעננה כ-82 אלף תושבים, כמעט 23 ילדים עד גיל 18 ו-2 מועדוני כדורגל. בכפר סבא, כ-100 אלף תושבים, כמעט 27 אלף ילדים עד גיל 18 ו-4 מועדוני כדורגל. שמנו לעצמנו מטרה והיא לקדם ולשלב אוכלוסיות מאותגרות ולעודד שוויון הזדמנויות".

"אביחי ואני תורמים לקהילה בדרכנו וחשוב לנו להעניק מסגרת עוטפת וספורטיבית שתקיים באופן שוטף אימונים לילדות וילדי ‘שלוותה’ – המרכז לבריאות הנפש, אחת לשבוע, כולל תרומה של ציוד למתאמנים צעירים. חשוב לנו לקדם ולקדם אוכלוסיות ייעודיות אלו. חשוב לנו שתהיה תרומה לקהילה והרחבת הפעילויות לשאר תושבי העיר בגילים השונים. מבחינה מקצועית, נעביר את הידע שיש לנו וצברנו לאורך השנים. זה לא רק קח כדור וצא לדרך. ממש לא".

"אנחנו שואפים לפתח את ילדות וילדי המקום לנבחרות הבכירות. חינוך לספורטיביות ומצוינות תוך שאיפה להישגיות, חיזוק והרחבת תרבות הספורט בעיר. כל זאת, תוך שאנחנו מקנים ערכים וכישורי חיים לאותם ילדות וילדים דרך הפעילויות הספורטיביות. מדובר בחינוך לערכים של כבוד, סובלנות, שוויון והגשמה עצמית. בכדי שזה יקרה, אנחנו צריכים את עזרת העירייה. התחלנו איתם שיחות, זה התחיל בצורה חיובית. ככל שעבר הזמן, מצאנו את עצמנו ללא מענה. אנחנו מקווים שראש העיר, אמיר כוכבי, ונציגיו, יחזרו לשוחח איתנו ואנחנו מקווים לטוב", מסכם משומר.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */