יום שבת, 20.12.2025 שעה 09:18
לוח תוצאות
ליגת העל Winner 25-26
3512-3414הפועל ב"ש1
3017-3514בית"ר ירושלים2
2816-3114מכבי ת"א3
2214-2614מכבי חיפה4
2218-2614הפועל ת"א5
2231-2814מכבי נתניה6
1826-2214מ.ס אשדוד7
1719-1614בני סכנין8
1524-2114הפועל חיפה9
1425-1914הפועל פ"ת10
1433-1414עירוני טבריה11
1320-1614עירוני ק"ש12
1120-1314הפועל ירושלים13
436-1014מכבי בני ריינה14

חשד חמור בליגת הנערים: מאמן חתם בשם שחקן

מאמן קבוצת נערים ג' של טירת כרמל בעונה שעברה, חזי סימן טוב, חשוד לכאורה כי חתם בשמו של השחקן בן ה-15 על העברה למועדון מקבוצת נווה יוסף

|
אילוסטרציה (חגי מיכאלי)
אילוסטרציה (חגי מיכאלי)

פרשה חמורה בצפון הארץ. ל־ONE נודע כי מאמן קבוצת נערים ב' של הפועל טירת כרמל בעונה החולפת, חזי סימן טוב, שאימן את שחקנו בן ה-15, חתם לכאורה בשמו של השחקן הצעיר והוריו, על חוזה של העברה לטירת הכרמל ולא על השאלה ממועדון הכדורגל נווה יוסף.

הליך הבוררות שנדחה ליום שני הקרוב יתקיים בתל־אביב, אז ייפגשו הצדדים בכדי להגיע לידי האמת. מי שמייצג את השחקן הצעיר הוא עו"ד אוהד כהן, שידרוש לבדוק מדוע חתימתו של מרשו מופיעה על חוזה במועדון, אף־על־פי שאינו חתם על חוזה כזה מעולם (העברה ולא השאלה) ובוודאי בלא ידיעת ההורים, לו ולהם גישה לפורטל ההתאחדות לכדורגל. הפועל טירת כרמל תיוצג בדיון בידי עו"ד יפתח אבו עזרא, כשאלה יחפשו לברר לעומקן של העובדות.

הטענה ברורה לידי כל, כך על־פי הטענות שהועברו לידי מי שמייצג את הפועל טירת כרמל: חזי סימן טוב, מאמן קבוצת נערים ב' בעונה החולפת, הוא האחראי הבלעדי למעשים המיוחסים לו, לכאורה. לאור המקרה שנתגלה בפני הוריו של השחקן הצעיר, הוגשה ב-24 באוגוסט תלונה במשטרה בדבר זיוף חתימה של בנם. ההורים המומים מההתנהלות של הפועל טירת כרמל ומרימים גבה על השתלשלות הדברים. "ייתכן ונווה יוסף חתמו בתום לב על טופס העברה במקום על השאלה", מה שעלול לפגוע בשחקן, גם לאחר הבוררות ופסיקתה בנושא.

את העונה החולפת סיים השחקן הצעיר עם 14 שערים בליגת נערים ב' כרמל, המחוזית, תחת הדרכתו של חזי סימן טוב בקבוצת הפועל טירת כרמל. הייתה זו עונת הפריצה של השחקן הצעיר, בשנתו השנייה במועדון, לאחר שהגיע מנווה יוסף. הוא החל הקריירה שלו במכבי חיפה בשנתיים הראשונות, משם חבר לעירוני נשר למשך שנתיים והמשיך הלאה.

היות ושייך עתה לטירת כרמל, שאיננה רוצה בשחרורו, יאלץ להישאר בבית למשך שנה שלה בהסגר, עד אשר ישוחרר לאלתר, מהלך שעלול לפגוע בקריירה המקצועית של השחקן הצעיר, באם יצא לפועל. הטענה בטירת כרמל ברורה. השחקן עבר לא פעם במהלך הקריירה באמצעות קוד מערכת העומד לרשות השחקן והוריו בלבד. אם נעשה מהלך שכזה, הרי שנעשה ביודעין ולא בתום לב מצד השחקן והוריו.

עו"ד יפתח אבן עזרא, המייצג את הפועל טירת כרמל, התייחס לדברים כשאמר: "מאחר והנושא נמצא בהליך משפטי, המועדון מנוע מלהתייחס לנושא. העובדות תתבררנה בהליך המשפטי ולא באמצעי התקשורת. צר למועדון כי גורמים שונים מבקשים להשפיע על ההליך באמצעות הפצת שמועות חסרות שחר כנגד המועדון".

עו"ד אוהד כהן, המייצג את השחקן הצעיר, התייחס לדברים אף הוא כשאמר: "עוד מקרה של התנהגות בזויה מצד קבוצה על חשבון שחקן צעיר. הפועל טירת כרמל פעלה בחוסר תום לב לכאורה כאשר העבירה בעלות על כרטיס שחקן במקום לבצע השאלה. לצערי אין מודעות מספקת להורים לגשת לייעוץ וליווי משפטי בשנות העשרה המוקדמות של השחקן, דבר שיכול למנוע מקרים לא נעימים שכאלה. קריירה של שחקן יכולה להיהרס לחלוטין בגלל מקרים מהסוג הזה".

תגובתו של המאמן סימן טוב: ״אין תגובה, מסרב להגיב״.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */