יום חמישי, 12.02.2026 שעה 19:05

רצים ותורמים את הקילומטרים לעמותת אתגרים

עמיתי מועדון "חבר" ייתרמו את הקילומטרים של המרוץ השנתי לאנשים עם מוגבלויות מעמותת "אתגרים". חברי העמותה ישתתפו גם הם במרוץ במקצים השונים

|
מרוץ חבר למען אנשי אתגרים (צילום: רונן טופלברג)
מרוץ חבר למען אנשי אתגרים (צילום: רונן טופלברג)

מרוץ "חבר" השנתי, יתקיים ב- 20.10.17 בפארק אריאל שרון בתל אביב, כאשר זו השנה השלישית ברציפות  שבמסגרת המרוץ ייתרמו הקילומטרים של הרצים לעמותת "אתגרים", הפועלת לשיקום, שילוב והעצמה של אנשים עם מוגבלויות באמצעות ספורט אתגרי בטבע.

משתתפי המרוץ יוכלו לבחור בין מספר מקצים בהתאם ליכולותיהם, כאשר המסלול הארוך יהיה בן חמישה עשר קילומטרים ושני המסלולים הקצרים יותר, יהיו באורך של עשרה וחמישה קילומטרים. מיני מסלול מיוחד לילדים ומשפחות יכלול מרוץ ל- 800 מטרים. חברי עמותת "אתגרים" ישתתפו במרוץ במקצים שונים בהתאם ליכולתם. השנה נוסף מסלול חדש – מסלול מכשולים באורך חמישה ק"מ.

מרוץ חבר למען אנשי אתגרים (צילום: רונן טופלברג)מרוץ חבר למען אנשי אתגרים (צילום: רונן טופלברג)

מנכ"ל עמותת "אתגרים", אבנר בלקנאי: "אני מודה לכל אנשי מועדון "חבר" על הירתמותם ורגישותם החברתית בתרומה למען חברי עמותת "אתגרים" שהפכה למסורת ומתקיימת בפעם השלישית ברציפות. בעזרתה, אנו מקיימים את שלל הפעילויות המגוונות לאלפי אנשים עם מוגבלויות מכל רחבי הארץ. אנו מקווים להמשיך בשיתוף פעולה החשוב והפורה עם "חבר" גם בשנים הבאות".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */