יום חמישי, 19.02.2026 שעה 16:37

אריק זאבי נבחר לפרזנטור החדש של בנק ירושלים

הג'ודאי האולימפי, אחד הספורטאים המוכרים והאהובים בישראל, יוביל את הקמפיין החדש של הבנק שצפוי לעלות בקרוב תחת המסר "הלוואה טובה ירושלים"

|
זאבי ומנכ
זאבי ומנכ"ל בנק ירושלים, גיל טופז (אלון לוצקי)

בנק ירושלים ממשיך להתקדם ובחר את אריק זאבי, הג'ודאי ואחד מהספורטאים האולימפיים המצליחים בתולדות הספורט הישראלי, לשמש כפרזנטור החדש של הבנק. זאבי נבחר לקמפיין בשל העובדה שהוא מזוהה עם הערכים המאפיינים את בנק ירושלים – ביטחון, ישראליות, חמימות, נגישות, פשטות, יושר והגינות.

במסגרת השקת שיתוף הפעולה, שוחחו מנכ"ל בנק ירושלים, גיל טופז, ואריק זאבי על ערכי הבנק, על המוצרים שהבנק מציע ללקוחות כל הבנקים, על חוזק מנטלי, ועל החיבור בין כישלון והצלחה בעולם העסקי ובעולם הספורט המקצועי. טופז הרחיב אודות אסטרטגיית הבנק ודרך יישומה בקרב הלקוחות הקיימים והפוטנציאליים של הבנק. כיום שם הבנק דגש על מתן משכנתאות, הלוואות, פיקדונות ושוק ההון ללקוחות כל הבנקים.

הקמפיין החדש שיעלה בקרוב עוסק בנושא המוצרים שהם "פתרונות טובים ירושלים" – כגון "משכנתא טובה ירושלים", “הלוואה טובה ירושלים" וכו'. הקמפיין יצולם בימים הקרובים ויעלה לאוויר במהלך השבוע הקרוב. תקציב הפרסום של הבנק נאמד בכ-12 מיליון שקלים, ומשרד הפרסום המטפל בו הוא מנצ', בבעלותם של יניב מלינרסקי, סער נעים ודני צ'כנובר.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */