יום חמישי, 19.02.2026 שעה 12:30
לוח תוצאות

אייל משומר יאמן את קבוצת הנערים של מכבי כפ"ס

מחלקת הנוער הצנועה הודיעה בקול תרועה כי שחקן העבר שגדל בעיר ולזכותו ארבעה תארים עם מכבי חיפה ולמעלה מ-230 הופעות במדיה, יאמן את שנתון 2007

|
אייל משומר . (באדיבות מכבי כפר סבא)
אייל משומר . (באדיבות מכבי כפר סבא)

חגיגה בשרון. אייל משומר בן ה-40, שחקן העבר של הפועל כפר סבא ותושב העיר, ששיחק גם בהפועל תל אביב, הפועל אשקלון ומכבי חיפה, עמה קטף ארבעה תארים, יאמן בעונה הקרובה את קבוצת נערים א' של מכבי כפר סבא שתשחק בליגת נערים א' שרון (מחוזית) ותפתח את העונה הסדירה בחוץ מול מכבי עמק חפר.

חשוב לציין כי רק בעונה שעברה (2022/23) נפתחה קבוצת נערים ב' במחלקת הנוער של מכבי כפר סבא. מדובר בשנתון 2007 ששיחק בליגת נערים ב' שרון החזקה, ליגה בה הפועל רעננה 2 קטפה את תואר האליפות שנה שנייה ברציפות ולמרות שהייתה חדשה לגמרי, בעונתה הראשונה סיימה במקום הרביעי והמכובד. רוב השחקנים יישארו וישלימו את הסגל בקבוצת נערים א' העונה.

בהודעת מועדון נרגשת נכתב: "תגידו ברוכים הבאים לרכש החדש והנוצץ שלנו לעונה הקרובה: אומרים 'וולקאם' לאייל משומר, מאמן נערים א׳, שנתון 2007 החדש שלנו העונה. אייל משומר, ככדורגלן, היה מגן ימני מהטובים בארץ עם 11 שנים כשחקן מכבי חיפה וגם זכה להיות קפטן הקבוצה בליגת האלופות והיה חלק מנבחרת ישראל".

"אייל מביא אלינו שנים של ניסיון ככדורגלן ברמות הגבוהות בישראל ועם ניסיון כמאמן נוער וילדים. אייל יעניק מהידע והניסיון שלו לכדורגלנים הצעירים שלנו ולמועדון כולו. בטוחים כי החיבור הזה יקדם את המועדון מבחינה מקצועית וערכית. אנחנו רוצים לאחל לאייל בהצלחה וברוכים הבאים למשפחת מכבי כפר סבא".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */