יום שישי, 19.12.2025 שעה 04:03

מרוץ נגד השעון להשגת מימון להבאת ארגנטינה

למרות שהמשחק בין ישראל לאלביסלסטה מתוכנן ל-6 ביוני, עדיין יש פערים של מאות אלפי דולרים כדי לכסות את 2.5 מיליון הדולרים. תשובה צפויה היום

|
עוד לא ברור אם ארגנטינה תגיע לארץ (איציק בלניצקי)
עוד לא ברור אם ארגנטינה תגיע לארץ (איציק בלניצקי)

האם נבחרת ארגנטינה תגיע לשחק מול נבחרת ישראל ב-6 ביוני? תשובה אמורה להתקבל עד סוף היום, אבל בשלב זה יש מרוץ נגד השעון כדי להשיג מימון להנחית את ליאו מסי וחבריו בארץ - מה שמוערך ב-2.5 מיליון דולר, כפי שפורסם ב-ONE.

כידוע, תאריך למשחק המתוכנן כבר יש והוא אמור להתקיים באצטדיון סמי עופר בחיפה, אבל יש עדיין פערים בהשגת התקציב הדרוש שיביא את ארגנטינה לישראל. הפערים מהסכום המבוקש, בו יצטרכו לעמוד מארגני המשחק, עומדים על מאות אלפי דולרים. אגב, מתוך 2.5 מיליון הדולר, ארגנטינה אמורה לקבל 1.5 מיליון, אבל זה עשוי להשתנות בהתאם להוצאות.

עניין נוסף הוא זכויות השידור והחלו שיחות עם אופ"א. מאחר והמשחק מול רוסיה במסגרת ליגת האומות, שלא יתקיים לבסוף, היה אמור להיות חלק מזכויות השידור של אופ"א, כמו גם משחק אימון כתחליף - בהתאחדות הכדורגל האירופית רוצים את החלק שלהם. ההתאחדות ומארגני המשחק יצטרכו להעביר לאופ"א חלק מהכסף כדי לסגור את הדברים.

יחגגו בסמי עופר? מסי והחברים (רויטרס)יחגגו בסמי עופר? מסי והחברים (רויטרס)

כמובן שמארגני המשחק ואנשי ההתאחדות מקווים לסגור את הכל בהקדם על מנת שאפשר יהיה להודיע רשמית על בואה של ארגנטינה לישראל. אם אכן המשחק יתקיים, בהתאחדות הארגנטינאית כבר נתנו אור ירוק להגעת מסי עם חבריו.

ראיון מיוחד: אלון חזן פותח את הלב



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */