דובי פיק
|

דני רובין עולה לסל (רדאד ג'בארה)
הגארד-פורוורד המתאזרח דני רובין מנהל מגעים עם הפועל ירושלים על מנת להשלים קאמבק לליגה אחרי שסיים את העונה אשתקד מוקדם מהצפוי עם פציעה, כך נודע ל-ONE. רובין (26, 1.98), בוגר מכללת בוסטון, שבר את ידו אשתקד במסגרת ניצחון ליגה של בני הרצליה על מכבי אשדוד/באר טוביה ואחרי ניתוח בארה"ב סיים את העונה ולא חזר לקבוצתו של מיקי גורקה.
מדובר בתפקיד עליו ויתר רפי מנקו לטובת מעבר להפועל תל אביב, בדומה למשבצת עליה ישב אבירם זליקוביץ' לקראת סיום העונה שעברה. בשלב זה ישנם פערים במו"מ, אבל מדובר בחוזה רב-שנתי אם השיחות יבשילו לעסקה.
הוא סגר שנתיים בהרצליה במדיה העמיד בעונה החולפת ממוצעים של 8 נקודות, 3.2 ריבאונדים ו-1.2 אסיסטים כשהוא קולע בכ-40% מחוץ לקשת. במפעל הפיב"א קאפ צנח לתרומה של 5 נקודות ו-2.3 כדורים חוזרים פר התמודדות.
גם בראד גרינברג מאוד רצה אותו בסגל של מכבי אשדוד/באר טוביה והמגעים אף הגיעו לכדי טיוטות חוזה, אולם נותרו סעיפים שמנעו מהעסקה להיחתם רשמית.