מערכת ONE
|

פדרו. בצ'לסי הוא קיבל את ההזדמנות (רויטרס)
אחרי עונה נהדרת במדי צ’לסי שהסתיימה באליפות אנגליה, פדרו התפנה הבוקר (שישי) לסכם את החוויות שלו מהפרמיירליג בראיון ל-”אל לרקרו”, שם גם התייחס לעזיבתו את ברצלונה ולבעיות שצצו בין דייגו קוסטה למאמנו בבלוז, אנטוניו קונטה.
“זה נכון שהייתה לנו פתיחה לא פשוטה לעונה בצ’לסי, אבל ידענו שאנחנו מסוגלים להגיע להישגים”, הסביר תחילה פדרו. “העונה הבאה תהיה תובענית יותר, אבל ננסה לעשות גם בה דברים טובים. למען האמת, אנחנו לא כל כך יודעים מה קרה שם בין דייגו קוסטה לאנטוניו קונטה. דייגו הוא שחקן שהוסיף לנו רבות, אף פעם לא ראיתי שקורה בין שניהם משהו מוזר”.
הפרידה מברצלונה עקב אי קבלת ההזדמנות הראויה: “אני חושב שהפילוסופיה הבסיסית שם הולכת לאיבוד. בשנים האחרונות היו הרבה שחקנים שם שאולצו לעזוב ולחפש את עצמם בחוץ. החזרה לנבחרת ספרד? אני נרגש מאוד לשוב ולהיות חלק מהנבחרת שתמריא לרוסיה”.
השינויים שיביא ואלוורדה להרכב ברצלונה