מערכת ONE
|

סדריק סבאלוס (טוויטר)
אחרי שנדבק בקורונה וסבל מתסמינים קשים, סדריק סבאלוס פרסם היום (שלישי) בחשבון הטוויטר שלו כי יצא מכלל סכנה וחזר לביתו. כזכור, סבאלוס בן ה-52 היה בעשור האחרון של האלף הקודם אחד השחקנים המלהיבים ב-NBA ואף שיחק בשלהי הקריירה שלו בהפועל תל אביב.
“אחרי 20 ימים רצופים בין חיים למוות, והודות לתפילות שלכם, אני בבית. אינני יכול להודות לכל אחד ואחת מכם מספיק על עזרתכם. הרופאים והאחיות עשו עבודה מצוינת במיוחד בימי האפלים ביותר” כתב סבאלוס בחשבון הטוויטר שלו.
סדריק סבאלוס במדי פיניקס, מול מאגסי בוגס (רויטרס)סבאלוס הוסיף: “יש שני דברים שעוזרים לך במצב הזה ללא קשר אם התחסנת או לא. הראשון הוא הרצון שלך להילחם ולרצות לחיות והשני הוא שירותי הבריאות שלך, כיוון שמתייחסים אליך אחרת אם אתה מכוסה”.
כזכור, מצבו של סבאלוס היה קשה מאוד והוא היה מאושפז במחלקת טיפול נמרץ. בשיא ההחמרה במצבו הוא צייץ: “ביום העשירי שלי בטיפול נמרץ, הקורונה באופן רשמי בועטת לי בתחת, אני מבקש מכל המשפחה, החברים, לוחמי תפילות, מרפאים, את התפילות שלכם ואת האיחולים שלכם להתאוששותי”.