חברת הנדל"ן "ב. יאיר" תאמץ את בית"ר ירושלים
חברת הנדל"ן, שבעליה הם אוהדי הקבוצה, תשמש בשלוש השנים הבאות כנותנת החסות הרשמית של הקבוצה, שמעתה תיקרא בית"ר ב. יאיר ירושלים
גיא בן זיו
|

אלי ארזי: "יחד איתם נצא לדרך חדשה"
הבוקר (ראשון) פירסמה קבוצת בית"ר ירושלים הודעה רשמית באתר הקבוצה בה נאמר שחברת הנדל"ן הציבורית, "ב.יאיר" תשמש בשלושת השנים הקרובות כנותנת החסות הראשית של קבוצת הכדורגל בית"ר ירושלים. במסגרת החסות, ייקרא שמה של קבוצת הכדורגל הירושלמית: 'בית"ר ב. יאיר ירושלים".
קרן פניג'ל, מנהלת השיווק של בית"ר ירושלים, שבחרה בחברת "ב.יאיר", כזו שתשמש כנותנת החסות הראשית, אמרה לאחר הסיכום לאתר הרשמי של הקבוצה: "אני שמחה מאוד על הסיכום עם חברת 'ב.יאיר'.
"יוסי ויאיר, בעלי החברה, הם ירושלמים ואוהדים של הקבוצה, הם אנשים שכל שנותיהם תרמו לקהילה ואני בהחלט חושבת שחברת 'ב.יאיר' ראויה להיות מזוהה עם בית'ר ירושלים. זהו צעד טוב לשני הצדדים ואני בטוחה ששיתוף הפעולה יהיה פורה ומהנה".
יו"ר בית"ר ירושלים, אלי ארזי, אמר: "אני שמח מאוד על הסיכום ועל כך שקרן בחרה בחברה בסדר גודל כזה, שבעליה הם אוהדי הקבוצה מזה שנים ארוכות, יחד איתם נצא לדרך חדשה".
מנכ"ל חברת "ב.יאיר", אייל הנדלר אמר: "כחברה ירושלמית מובילה, 'ב.יאיר' גאה להיות חלק מהמפעל הספורטיבי והחינוכי של אלופת המדינה לכדורגל, המייצגת מועדון כדורגל ירושלמי מפואר, המטפח דורות של שחקני כדורגל ותורם לקהילה".
שמה של חברת "ב.יאיר", יופיע בכל הפרסומים הרשמיים של בית"ר ירושלים, וכן על תלבושות, אביזרי הפרסום, שילוט בארץ ובהופעותיה של הקבוצה בחו"ל.
 |
| קרן פניג'ל: "בטוחה ששיתוף הפעולה יהיה פורה ומהנה" |
כל הזכויות שמורות 2025-1999 © סיטינט בע"מ
/* LAST / NEXT ROUNDs */