ערן סלע עוזב את האיגוד
סלע, ששימש כקצין העיתונות של איגוד הכדורסל כ-10 חודשים, מתכוון לחזור לעבודה סדירה בתחום התקשורת. סלע סיים את תפקידו "בהבנה וברוח טובה".
מערכת ONE
|

ירמי אולמרט. מחפש מחליף לערן סלע
ערן סלע, קצין העיתונות של איגוד הכדורסל, יסיים השבוע את תפקידו לאחר עשרה חודשים בתפקיד. בתחילה שימש סלע כדובר גם של מנהלת הליגה בכדורסל, אך עזב את תפקיד זה לאחר תקופה קצרה.
סלע עבד במשך 15 שנים בעיתון "מעריב". תחילה היה כתב, ובהמשך הגיע עד לעמדה הבכירה של ראש דסק הכדורסל, וכותב טורים בכיר. לתפקידו האחרון מונה סלע במקומו של צחי נוגה. מאז עזיבתו של נוגה לא אויש התפקיד, ורק בחודש מרץ האחרון נכנס סלע למשבצת הדובר.
סלע, אשר ממשיך במקביל לכתוב ספרי כדורסל ומשמש כמגיש בתוכנית הספורט היומית "רק ספורט" ב"רדיו ללא הפסקה" לצדו של המנחה אליעזר לחנה, מתכוון לחזור לעבודה סדירה בתחום התקשורת ולעסוק בעיקר בכתיבה.
סלע אמר היום: "אני נפרד מהאיגוד ומראשיו בהבנה וברוח טובה". סלע הודה "על היחס החם לו זכיתי במהלך עבודתי במחיצתם".
כעת יצטרך יו"ר איגוד הכדורסל, ירמי אולמרט, למצוא לסלע מחליף.כל הזכויות שמורות 2026-1999 © סיטינט בע"מ
/* LAST / NEXT ROUNDs */