החבורה של דניאל ת'יון יצאה עם ידה על העליונה בקב התחתית שהתרחש בעיר הבירה, כשהשיגה ניצחון יקר להמשך הדרך. 0:0 חלש בין סט. פאולי לפרנקפורט

המחזור ה-25 בבונדסליגה ננעל היום (ראשון) עם המשחק בין אוניון ברלין לוורדר ברמן, שם האורחת השיגה ניצחון 1:4 גדול. קודם לכן איינטרכט פרנקפורט התארחה אצל סט. פאולי וסיימה ב-0:0 מחוויר.
מסע ההיחלצות של המארחת המשיך, אחרי שהצליחה לחלץ נקודה מהנשרים המתאוששים של אלברט ריירה. ההתמודדות לא התעלתה לרמה גבוהה וסיפקה מעט מצבים והמון חוסר דיוק מצד שני הצדדים, כשהמצב המסוכן במשחק הגיע בדקה ה-31, אז דניאל סינאני סובב כדור שנעצר רק בקורה. הקייזקיקר עם עשר נקודות בחמשת המשחקים האחרונים.
קרב תחתית לוהט היה לנו היום בעיר הבירה, כשמי שהצליחה לצאת עם ידה על העליונה הייתה זו שגם באה אחרי ניצחון, וזוהי החבורה של דניאל ת’יון. דריק קוהן העלה את המארחת ליתרון, אך שערים של אוליבר דמן, יאנס סטאגה, מרקו גריל ופטריס קוביץ’ הפכו.