הישראלי עלה בהרכב ונקלע לפיגור, אבל השווה בבעיטה יפהפייה לרשת ולאחר מכן היה מעורב במהפך של קין לפני שהוחלף. השוורים איזנו בתוספת הזמן. צפו

אחרי ההפסד לנאפולי, פיורנטינה רצתה להמשיך במאבקי ההישרדות שלה הערב (שבת), כשאירחה בארטמיו פרנקי את טורינו למשחק שסיפק דרמות, מהפכים, שער גדול למנור סולומון ותוצאה מאכזבת לוויולה שתסתפק בנקודה אחרי 2:2.
עשר הדקות הראשונות לוו בהתקפות מרחבה לרחבה, אבל בדקה ה-26 הצליח צ’זארה קסאדיי לנצל טעות של דודו ולהכניע את דויד דה חאה כדי להעלות את קבוצתו ליתרון. הוויולה הגבירו קצב, אך לא הצליחו למצוא את הרשת. עם החזרה מההפסקה, כוכב המארחת, אלברט גודמונדסון נפצע ומי שלקח את המושכות היה הכוכב הישראלי.
בדקה ה-51 הצליח רולאנדו מנדרגורה לחטוף כדור ולמסור לסולומון, שסובב בעיטה אדירה לחיבורי הרשת של אלברטו פליארי כדי לאזן את התוצאה. שש דקות מאוחר יותר, הישראלי שלח עומק לג’ק האריסון, שבנגיעה מצא את מויסה קין שדאג למהפך. הוויולה היו קרובים לעוד מספר שערים, אך לא הצליחו לנצל את ההזדמנויות שיצרו.
בדקה ה-85 החליט מאמן פיורנטינה להוציא את צמד כובשי השערים, ונענה בשוויון כואב עמוק בתוספת הזמן אחרי שנגיחה של ג’יזרמו מאריפאן קבעה חלוקת נקודות. במחזור הבא, סולומון וחבריו יתארחו אצל קומו, רגע לפני שתשוב למסגרת אירופית שם תפגוש את יגילוניה ביאליסטוק הפולנית.
פיורנטינה מארחת בשעה זו את טורינו באצטדיון ארטמיו פרנקי במסגרת המחזור ה-24 בליגה האיטלקית, למשחק חשוב בתחתית הטבלה. הוויולה מגיעים למפגש כשהם במקום ה-18 עם 17 נקודות בלבד מ-23 משחקים, ויודעים שכל נקודה קריטית במאבק ההישרדות. מנור סולומון פותח בהרכב של פיורנטינה ומקבל הזדמנות משמעותית להשפיע במשחק ביתי מול יריבה ישירה.