המלאבסים טיפסו לשישייה הראשונה אחרי ניצחון חשוב, כשרועי דוד וגולן בני הכריעו. האורחת עם משחק 13 ברציפות ללא ניצחון, ורק נקודה מעל הקו האדום

המחזור ה-21 בליגת העל נמשך גם הערב (ראשון) עם משחק בין הפועל פתח תקווה למ.ס אשדוד, בסיומו המלאבסים ניצחו 0:2 ועלו אל עבר השישייה הראשונה בטבלה, בעוד האורחת סופרת כבר מחזור 12 ברציפות בלי ניצחון ומסתבכת בתחתית.
המחצית הראשונה נפתחה בשליטה של הכחולים, כאשר יום גדול של קרול נימצ׳יצקי בין הקורות השאיר את החבורה של ניר ביטון במשחק. להפסקה הקבוצות ירדו בתיקו ללא שערים והרבה בזכות השוער הפולני, שלקח הצלחה אחר הצלה.
אלא שבפתיחת החצי השני גם הוא כבר לא יכול היה להושיע, כשרועי דוד שלח כדור גדול לחיבורים בדקה ה-50 ופרץ את הסכר. דווקא אז האורחת התעוררה וניסתה למצוא את השוויון, אך בתוספת הזמן ספגה את השני. גולן בני סיים מתפרצת בשער וחתם את המשחק.
החבורה של עומר פרץ עוצרת רצף של שלושה הפסדים רצופים בכל המסגרות, ועולה כאמור אל המקום שמוביל לפלייאוף העליון כשהיא חולפת על סכנין ונתניה. מנגד, אשדוד עם מחזור 12 ברציפות ללא ניצחון, כשהיא רק נקודה אחת בלבד מעל הקו האדום.