שחקן הכנף הקוסוברי בן ה-27, שמועמדותו נחשפה ב-ONE, כבר נחת בישראל כאשר הצהובים והמבורג הגרמנית קרובים מאוד לסגור את כל הפרטים האחרונים לגביו

מכבי תל אביב בדרך לצרף שחקן רכש ראשון בחלון ההעברות הנוכחי של חודש ינואר. אמיר סהיטי, שחקן הכנף הקוסוברי בן ה-27, על סף מעבר לצהובים בהשאלה עד לסיום העונה עם אפשרות לרכישתו, כשהיום הוא לא נכח באימון של קבוצתו המבורג.
השחקן, שמועמדותו נחשפה ב-ONE, נחת היום (חמישי) בישראל. האלופה והמבורג הגרמנית קרובות מאוד לסגור את כל הפרטים.
סהיטי מיעט לקבל דקות משחק העונה. השחקן בן ה-27 הגיע להמבורג בעונה שעברה בהעברה של 1.2 מיליון אירו ועזר לקבוצה לעלות ליגה, אם כי לא הצטיין במיוחד. לפני המעבר להמבורג, כיכב בהיידוק ספליט הקרואטית ובעונה בסיומה נמכר רשם 6 שערים ו-8 בישולים במדי קבוצתו.
הוא נולד ביוגוסלביה לשעבר ומחזיק באזרחות קוסוברית ואף רשם 7 הופעות במדי נבחרת קוסובו, אחרי שבצעירותו שיחק בנבחרת אלבניה עד גיל 21. להיידוק ספליט הגיע בגיל צעיר דרך רבוטניצ'קי הצפון מקדונית, ובעצם מ-2018 ועד 2024 היה שייך לקבוצה הקרואטית. העונה סהיטי שותף רק ב-4 משחקים של המבורג, 2 בליגה ו-2 בגביע, לא כבש ולא בישל.