מערכת ONE
|

ודאט מוריצ׳י מאושר (IMAGO)
המחזור ה-20 בליגה הספרדית המשיך הערב (שבת) ואחרי שריאל מדריד ניצחה 0:2 את לבאנטה במשחק המוקדם, מיורקה אירחה את אתלטיק בילבאו. בסיום, המארחת ניצחה 2:3 וברחה מהתחתית, בזכות שלושער של ודאט מוריצ׳י. בזכות שער בתוך תוספת הזמן, אוססונה גברה 2:3 על אוביידו שנותרה במקום האחרון בטבלה.
מיורקה – אתלטיק בילבאו 2:3
המושיע: הפיראט האדום מנצח את בילבאו 2:3המשחק נפתח בסערה כשמוריצ׳י כבש כבר בדקה החמישית לזכות מיורקה, אך שלוש דקות בלבד חלפו ואונאי גומס איזן את התוצאה. בדקה ה-42 מוריצ׳י בעט פנדל, החמיץ וכבש את הריבאונד בדרך ל-1:2. על סף הירידה להפסקה, ניקו וויליאמס איזן ושוב היתרון של מיורקה החזיק רק שלוש דקות.
בדקה ה-69 הכתומים שוב קיבלו כדור עונשים מ-11 מטרים, מוריצ׳י הפעם בעט ישר לרשת ושוב החזיר את מיורקה ליתרון. דקה לאחר השער גורקה גורוזטה ספג כרטיס צהוב שני והורחק. עד הסיום לא נכבשו עוד שערים ומיורקה יצאה עם ידה על העליונה, בדרך למקום ה-13 בטבלה.
אוססונה – אוביידו 2:3
ממשחקי העונה: 2:3 ענק לאוססונה על אובידוהעולה החדשה עלתה ליתרון באל סדאר משער שכבש פדריקו וינאס בדקה ה-40. חמש דקות חלפו וחאבי גלאן בישל לאנטה בודימיר שהשווה ל-1:1. בדקה ה-68, החבורה מהתחתית חזרו להוביל במשחק, בזכות גול שהבקיע אלברטו ריינה. שבע דקות עברו, אנטה בודימיר השווה פעם נוספת והשלים צמד. בדקה ה-90+2, הגיע הרגע הדרמטי שבו ויקטור מוניוז בעט אל הרשת, ביצע מהפך והעניק ניצחון למארחת.
בטיס – ויאריאל 0:2
חוזרת לעצמה: בטיס גוברת על ויאריאל 0:2במשחק צמרת מסקרן מאוד, הירוקים השיגו ניצחון חשוב על הצוללת הצהובה, שלא הצליחה לכבוש. המחצית הראשונה הסתיימה ללא שערים, אך אז, בחצי השני, אייטור רויבאל כבש ראשון בדקה ה-57, סנטי קומסנייה הורחק בדקה ה-76 בצד השני ואז פאבלו פורנאלס הכפיל את היתרון וחתם את ההתמודדות.