כמה טוב שיש את אשדוד: האזינו לפודקאסט הפועל ת"א על ה-0:1, החיסרון של הכוכב והקושי בלעדיו, ההבדלים בין בלומפילד למשחקי החוץ וההצעה על ארצ'ל

אחרי ההפסד המאכזב לבית"ר ירושלים במחזור הקודם, הפועל תל אביב חזרה לאצטדיון בלומפילד וזה אומר שהיא חזרה גם לנצח. לעיני בנו של הבעלים מויז ספרא שהגיע לישראל, החבורה של אליניב ברדה שמרה על המאזן הביתי המושלם שלה כשניצחה 1:0 את מ.ס. אשדוד, בפעם הרביעית העונה בכל המסגרות.
איציק כלפי ועמית לווינטל מסכמים בפודקאסט הפועל ת"א את הניצחון: המשחק שלא האיר פנים יותר מדי לקבוצה של אליניב ברדה, היעילות של לויזוס לויזו, החיסרון הגדול של סתיו טוריאל שבלעדיו קשה מאוד וההצעה על טל ארצ'ל מאוסטרליה.
עוד על הפרק: הצהובים של שיקו ואנדריאן קרייב שיוכלו לשחק בדרבי מול מכבי ת”א בגביע המדינה, ההבדלים בין הבית לחוץ ואיפה הפועל צריכה להתחזק. האזנה נעימה.