יום חמישי, 01.01.2026 שעה 09:30
ליגת העל Winner 25-26
3816-3816הפועל ב"ש1
3318-3715בית"ר ירושלים2
3018-3316מכבי ת"א3
2516-3116מכבי חיפה4
2519-2915הפועל ת"א5
2319-2116בני סכנין6
2334-2916מכבי נתניה7
2026-2516הפועל פ"ת8
1826-2216הפועל חיפה9
1833-2216מ.ס אשדוד10
1834-1816עירוני טבריה11
1327-1816עירוני ק"ש12
1125-1416הפועל ירושלים13
740-1416מכבי בני ריינה14

אכזבה בהפועל באר שבע: ככה לא לוקחים אליפות

האדומים מתוסכלים מהיכולת ב-1:1 מול הפועל פ"ת: "שער השוויון שספגנו מדאיג, מול מכבי ת"א לא יהיו תירוצים. אנחנו חייבים להתעורר". וגם: ספסול פרץ

|
שחקני הפועל באר שבע מאוכזבים (שחר גרוס)
שחקני הפועל באר שבע מאוכזבים (שחר גרוס)

אחרי הניצחון על הפועל חיפה, הפועל באר שבע רצתה להמשיך את המומנטום ולהשיג ניצחון שני ברציפות לפני משחק העונה נגד מכבי תל אביב, אבל שוב בעטה בדלי. החבורה של רן קוז'וק כבר הובילה 0:1 בחוץ על הפועל פתח תקווה, אבל סיימה רק ב-1:1 והיא מאבדת עוד שתי נקודות במאבק האליפות.

"איבוד נקודות זה חלק מהמשחק, לא חשבנו שננצח כל משחק עד סוף העונה, אבל יש דברים שעובדים כרגע לא טוב", אמרו בבירת הנגב, "חילקנו מתנה ליריבות שלנו, ככה לא לוקחים אליפות. שער השוויון שספגנו מדאיג, הכרנו את החוזקות של פתח תקווה באגפים וידענו שזה יכול לקרות. היינו יכולים לספוג עוד במצבים טובים ויצאנו במזל בלי לקבל שער, נגד מכבי תל אביב לא יהיו תירוצים".

תחושות מאכזבות מאוד בבאר שבע אחרי הסיום, בעיקר את האכזבה הגדולה מכך שאיבוד הנקודות הנוסף הוא כמו מתנה למכבי תל אביב רגע לפני משחק העונה והחשש לפגיעה בביטחון בטיימינג הכי לא טוב שיש. "במקום להלחיץ את מכבי תל אביב ובית”ר הערב, כנראה שהן יצמקו את הפער. אנחנו חייבים להתעורר", אמרו בבאר שבע.

שחקני הפועל ב"ש מתוסכלים בסיום (שחר גרוס)שחקני הפועל ב"ש מתוסכלים בסיום (שחר גרוס)

בקבוצה מבינים שהיו כמה החלטות שבדיעבד לא צלחו, כמו המעבר לשלושה בלמים במחצית השנייה ושוב החילופים שלא הצליחו לעשות שינוי. יחד עם זאת, שחקנים יודעים שנגד מכבי תל אביב זאת ההזדמנות הכי טובה שאפשר לתקן.

אליאל פרץ לא פתח אתמול בהרכב די בהפתעה, כחלק מההתנהגות שלו לאחר שלא אהב את החילוף בסמי עופר ואף החליף דברים עם מאמן הכושר ישראל זביטי. קוז'וק שלח דרך ההחלטה הזו מסר לשחקנים שלא יעבור לסדר היום, גם אם מדובר באחד השחקנים המשמעותיים בקבוצה כמו פרץ. הקשר נכנס מצוין מהספסל, אבל כמו כל הקבוצה זה היה נראה שמשהו חסר מבחינה התקפית.

נקודת האור אולי היחידה מאמש היא החזרה של איגור זלאטנוביץ’ לעניינים. החלוץ הסרבי שספג לא מעט ביקורות על בצורת ארוכה, כבש סוף רגע לפני משחק העונה. אור בלוריאן וקינגס קאנגווה לא ספגו כרטיס צהוב חמישי ויוכלו לשחק ביום ראשון. 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */