יום שלישי, 03.03.2026 שעה 14:54

ברשות המיסים דורשים מהפועל 4,157,000 ש"ח

חשיפת "שיחת היום": כאב ראש לינאי - ברשות המיסים החליטו להשית על האדומים חוב של אוסישקין: "יש לראות בכך חוב של החברה". כבר נערך שימוע בעניין

|
עופר ינאי (רועי כפיר)
עופר ינאי (רועי כפיר)
https://omny.fm/shows/onesport/12-11/embed?style=cover

הפועל ת"א נהנית מפתיחת עונה נהדרת שכוללת מאזן 2:8 ומקום ראשון (לפחות באופן זמני) ביורוליג, אבל בינתיים לעופר ינאי יש כאב ראש חדש. רשות המיסים שלחה מכתב לאדומים עם דרישת לתשלום של 4,157,000 שקל, כך נחשף בתוכנית "שיחת היום" ב-ONE בחסות "ישראייר".

מדובר למעשה בחוב של הפועל אוסישקין, שמחזיקה ב-18% מהפועל ת"א. בעצם ברשות המיסים החליטו להשית את החוב של אוסישקין על הפועל ת"א, ורואים בכך כחוב שצריכה להסדיר הקבוצה של עופר ינאי.

במכתב שנשלח להפועל ת"א, נכתב: “יש לכם נכס ששייך להפועל אוסישקין. יש לראות בחוב של הפועל אוסישקין תל אביב כחוב החברה". כמו כן נערך שימוע בעניין.

עופר ינאי (רדאד געופר ינאי (רדאד ג'בארה)

כעת על נציגי הפועל ת"א להגיע לרשות המיסים כדי להסדיר את החוב. אחרי סכומים רבים שהשקיע ינאי מאז נכנס למועדון, בעיקר על שחקני הרכש הרבים שנחתו במועדון, כעת יהיה על הבעלים לשלם מעל ארבעה מיליון שקלים.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */