יום שבת, 06.12.2025 שעה 20:48
ליגת העל Winner 25-26
2912-3112הפועל ב"ש1
2713-2912מכבי ת"א2
2615-3212בית"ר ירושלים3
2116-2413הפועל ת"א4
1926-2412מכבי נתניה5
1723-2112מ.ס אשדוד6
1614-2112מכבי חיפה7
1417-1412בני סכנין8
1323-1713הפועל פ"ת9
1330-1312עירוני טבריה10
1217-1412עירוני ק"ש11
1220-1612הפועל חיפה12
719-1012הפועל ירושלים13
431-1012מכבי בני ריינה14

"צבועים, לא גיניתם את הטבח ב-7 באוקטובר"

באיגוד המאמנים הגיבו לאיגוד האיטלקי שקרא להשעות את ישראל מאירופה במכתב ליו"ר אוליביירי: "תקפת מדינה שנלחמת על עצם קיומה עם ארגון טרור רצחני"

|
רן בן שמעון ושחקני נבחרת ישראל (ראובן שוורץ)
רן בן שמעון ושחקני נבחרת ישראל (ראובן שוורץ)

באיגוד המאמנים פרסמו תגובה רשמית למכתב של איגוד המאמנים האיטלקי (AIAC), שקרא לאחרונה להשעות את ישראל ממסגרות הכדורגל. במכתב שנשלח ליו״ר רנצו אוליביירי, מביעים ראשי איגוד המאמנים הישראלי, צחי נהרדע, מנכ״ל איגוד מאמני הכדורגל בישראל וניסים בכר, יו״ר איגוד מאמני הכדורגל בישראל, דחייה מוחלטת מהקריאה, ומאשימים את הצד האיטלקי בצביעות ובניסיון לשלב פוליטיקה בספורט.

“רנצו אוליביירי היקר, ההחלטה שלך לקרוא להשעיית ישראל היא לא רק צבועה, אלא גם תורמת ישירות לסיבוך הרסני ומיותר של ספורט ופוליטיקה, סיבוך שמסכן את הבסיס שעליו אנחנו עומדים. חיפשתי הצהרה ממך שמגנה את הטבח מ־7 באוקטובר, שבו מאות ישראלים, נשים, גברים, ילדים וספורטאים, נטבחו באכזריות על ידי מחבלי חמאס, ולא מצאתי דבר”.

“חיפשתי גינוי להתקפה המתועבת של איראן על ישראל, ולא מצאתי דבר. חיפשתי תגובה לירי הטילים של חיזבאללה, ולא מצאתי דבר. חיפשתי את תגובתך לשיגורי הטילים מתימן, ושוב, לא מצאתי דבר. אני מתחייב להמשיך ולחפש, בתקווה שבסופו של דבר אמצא משהו”.

“במקום זאת, בחרת לתקוף מדינה שנלחמת על עצם קיומה מול ארגון טרור רצחני, אשר גם היום מחזיק 50 חטופים בתנאים לא אנושיים במשך 648 ימים, מתעלל בהם, רוצח ומענה, תוך שהוא מדכא גם את עמו שלו. מדובר בארגון שקורא בגלוי ובאופן פעיל להשמדת מדינת ישראל”, כתבו באיגוד המאמנים.

“מאז 7 באוקטובר, איגוד המאמנים הישראלי מילא תפקיד חיוני בשיקום אלו שבתיהם נשרפו ומשפחותיהם נטבחו. העבודה יוצאת הדופן של האיגוד היא חלק מרכזי במאמץ של עם פצוע להשתקם, גם באמצעות הכדורגל. מעולם לא השתמשנו בתפקידנו כמאמנים, מחנכים ובני אדם אלא לקידום אחדות, חוסן חברתי והפצת אהבה לכל בני האדם, ללא קשר לדת, גזע או לאום”.

“הבחירה שלך לצדד בנרטיב חד צדדי, לפגוע בקורבנות ולהכתים את ישראל ואת מאמניה, היא טעות חמורה. אני מפציר בך לשקול מחדש את עמדתך ולבחון דרכי שיתוף פעולה שיבטיחו שהמשחק שכולנו אוהבים ימשיך לשמש גשר בין עמים ומדינות”, סיכמו.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */