יום ראשון, 18.01.2026 שעה 10:44

"זה היה אחד הימים המאושרים בחיים שלי"

שר הספורט, מיקי זוהר, אירח את האחים אפריפה, מרסי שחזרה את הרגע בו התבשרה על קבלת האזרחות, בלסינג: "עזרתם לנו להתחרות בזמני מלחמה קשים"

|
מרסי ובלסינג אפריפה עם השר זוהר  (באדיבות איגוד האתלטיקה)
מרסי ובלסינג אפריפה עם השר זוהר (באדיבות איגוד האתלטיקה)

שר התרבות והספורט מיקי זוהר אירח היום (שלישי) בלשכתו יחד עם ראש מנהלת הספורט מורן מסיקה ומנכ״ל איגוד האתלטיקה חנוך חי כהן את האחים בלסינג ומרסי אפריפה, ובירך אותם לאחר שהאח הבכור זכה באליפות אירופה עד גיל 23, והאחות הצעירה קיבלה אחרי בירוקרטיה ארוכה את אזרחותה הישראלית.

האחים לבית משפחת אפריפה הודו לשר ולראש המטה שלו על הסיוע הרב ותמיכתם בהוצאת האזרחות המיוחלת: “זה היה אחד הימים המאושרים בחיי”, סיפרה מרסי על היום בו קיבלה את האזרחות, “כבר כמעט הרמתי ידיים. מעכשיו אני יכולה להתרכז רק באתלטיקה ולייצג את המדינה בכבוד על הצד הטוב ביותר”.

גם בלסינג הוסיף: “אני רוצה להודות לכם על כל העזרה עם האזרחות וגם על כך שעשיתם למעננו הרבה בשביל שנצא לתחרויות גם בזמנים קשים במלחמה”. השר זוהר סיכם את השיחה עם ציפיות להמשך: “אני מחכה ומצפה לעוד הישגים ושיאים מצד שניכם. לא פשוט להוציא אזרחות במדינה שלנו אבל אין ספק שאת (מרסי) מיוחדת וראויה לכך. תעבדו קשה ותביאו לנו מדליה אולימפית, אני מבטיח לתגמל בהתאם”.

בלסינג אפריפה עם השר זוהר (באדיבות איגוד האתלטיקה)בלסינג אפריפה עם השר זוהר (באדיבות איגוד האתלטיקה)

כזכור, האצן למרחקים קצרים אף שבר בחודש שעבר את השיא הישראלי לריצת 100 מטרים במסגרת גראנד סלאם ירושלים, והעמיד אותו על זמן אדיר של 10.09 שניות בלבד.

מרסי אפריפה עם השר זוהר (באדיבות איגוד האתלטיקה)מרסי אפריפה עם השר זוהר (באדיבות איגוד האתלטיקה)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */