יום חמישי, 18.12.2025 שעה 06:59

זהב לקפיטולניק בתחרות האוניברסיאדה בבוכום

הישראלי, שנמצא בכושר טוב, הצליח לסיים בפסגת הפודיום כשקפץ 2.27 מ'. הקופץ לגובה אמר לאחר הזכייה: "מרגיש נהדר. היה לי חשוב לזכות בשביל המדינה"

|
יונתן קפיטולניק קופץ לגובה  (אס
יונתן קפיטולניק קופץ לגובה (אס"א ישראל)

יונתן קפילטוניק זכה במדליית הזהב בקפיצה לגובה הערב (חמישי) לאחר שעלה לגובה של 2.27 מטר במסגרת תחרות האוניברסיאדה שמתקיימת בבוכום שבגרמניה.

קפיטולניק, חניכו של אנטולי שפרן, עבר 2.13 מטר, 2.17 מטר ו-2.20 מטר בניסיונות הראשונים. לאחר מכן, פסל בשני הניסיונות הראשונים בגובה 2.23 מטר, אך עבר בניסיון השלישי.

בגובה 2.25 מטר, בעוד יריבו מטייוואן עבר בניסיון הראשון, בחר יונתן לדלג לשלב הבא, 2.27 מטר. לאחר שני הניסיונות הראשונים בהם פסל, בזמן שיריבו עדיין מוביל אבל פסל בשלושת הניסיונות שלו, קפיטולניק התעלה בניסיון האחרון, עבר את הרף וזכה במדליית הזהב.

יונתן קפיטולניק (אס"א ישראל)יונתן קפיטולניק (אס"א ישראל)

הזכייה מזכה את הקופץ הבכיר בניקוד חשוב עבורו לאליפות העולם שתתקיים בחודש ספטמבר בטוקיו. כמו כן, השלים בכך את ההכנות שלו לאליפות ישראל שתיערך בשבוע הבא בגבעת רם בירושלים. בהמשך, יתחרה בגראנד סלאם ירושלים.

יונתן קפיטולניק: ״אני מרגיש נהדר. מאוד מתרגש. זה לא הלך כל כך טוב כמו שציפיתי אבל אני מרוצה מהתוצאה. האמנתי עד הרגע האחרון שאני יכול לעשות את זה ואני שמח שעשיתי זאת. היה לי חשוב לזכות בשביל המדינה וגם בשבילי כמובן כדי לצבור עוד ניקוד לאליפות העולם בטוקיו. מרגיש מוכן לאליפות ישראל ומחכה להתחרות מול הקהל הביתי״.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */