בונים את דור העתיד בהפועל חיפה. במועדון הוחלט לחתום על חוזה בן שלוש שנים קדימה מול שאדי בדר, בשנתון 2010 וענאן ג'דבאן, בשנתון 2011, צמד שחקנים דרוזים, המתגוררים בחורפיש, כאלה שגדלו במחלקת הנוער של מעלות תרשיחא. המהלך נרקם באמצעות נציגם, ערן יעקובי, בנוכחותם של מנשה לוי, מנהל מחלקת הנוער ודודו דותן, סמנכ"ל התפעול של הפועל חיפה.
הצמד צפוי לחזק את הסגל של קבוצת נערים ב' של הפועל חיפה, מליגת נערים ב' ארצית צפון, כשהמטרה היא לחזור במהרה למקומה הראוי, מבחינת המועדון – לליגת נערים ב' – על, הליגה הבכירה, בעונה הקרובה (2025/26), לנערי שנתון 2010. מי שנבחר על ידי המערכת לעמוד על הקווים בקבוצה, בעונה הקרובה, הוא טל הנדלר, המגיע ממ.כ נווה יוסף.
שאדי בדר היה ממצטייני קבוצת ילדים א' של הפועל חיפה מהעונה החולפת, בליגת ילדים א' חוף 1, כשב-22 הופעותיו התכבד בלא פחות מ-43 שערים מול היריבות השונות (עם ממוצע של 1.95 שערים פר משחק). החל לשחק כדורגל רק לפני ארבע שנים, כשבעונת 2021/22 חבר למחלקת הנוער של מכבי סקציה מעלות תרשיחא, במדיה שיחק במשך שלוש עונות רצופות (67 הופעות).
ענאן ג'דבאן היה אף הוא ממצטייני קבוצת ילדים א' של הפועל חיפה מהעונה החולפת, בליגת ילדים א' חוף 1, כשב-22 הופעותיו התכבד ב-15 שערים. בדומה לחברו, שאדי בדר, גם ענאן החל לשחק כדורגל לפני שלוש שנים בלבד, כשבעונת 2021/22 היה חלק ממחלקת הנוער של מכבי סקציה מעלות תרשיחא. התכבד ב-62 הופעות במעלות, עד עזיבתו להפועל חיפה.
שאדי בדר ונאן ג'דבאן היו בין שלושה שחקני סגל, בעונה החולפת, יחד עם ביאן סיף, שרשמו את כמות ההופעות הגבוהה ביותר בקבוצה הצעירה. כל אחד מהם התכבד בכ-1,268 דקות משחק, כשגם כאן היו בין שלושת השחקנים המובילים בקבוצה שקיבלו הכי הרבה דקות משחק. כאמור, בעונה הקרובה, צפויים לשחק בשנתון הגבוה מהם בשנה – בקבוצת נערים ב' של המועדון.