יום חמישי, 18.12.2025 שעה 22:59

שנזן מימשה את אופציית הרכישה שלה על קארצב

רשמית: בשאקשהיר הטורקית הודיעה שהקשר הישראלי יעבור לשחק במועדון הסיני שבבעלות סיטי גרופ באופן קבוע, לאחר שבעונה החולפת הציג יכולת מרשימה

|
עדן קארצב (רויטרס)
עדן קארצב (רויטרס)

אקס מכבי תל אביב, עדן קארצב, ממשיך את דרכו בליגה הסינית. לאחר עונה אחת בה הושאל לשנזן פנג סיטי, הודיעה בשאקשהיר הטורקית כי הקבוצה הסינית, הפועלת תחת סיטי גרופ העולמית (City Football Group), מימשה את אופציית הרכישה על הקשר הישראלי.

בהודעה הרשמית של בשאקשהיר נכתב: "אופציית הרכישה של עדן קארצב, ששיחק בעונה החולפת כמושאל בשורות שנזן פנג סיטי מהליגה הסינית הבכירה, מומשה. אנו מאחלים לו הצלחה בהמשך הקריירה".

קארצב, שגדל במחלקת הנוער של מכבי תל אביב, שיחק בעבר גם בהפועל חדרה, קריית שמונה, מכבי נתניה ונבחרת ישראל. בעונה החולפת הציג יכולת מרשימה בליגה הסינית, מה ששכנע את שנזן לרכוש אותו באופן קבוע ולהמשיך לבנות עליו לקראת העונה הבאה.

המועדון הסיני, שנמצא בבעלות קבוצת סיטי שמחזיקה גם במנצ’סטר סיטי, מצרף את קארצב כחלק ממאמץ לחזק את מרכז המגרש ולהתחרות בצמרת הליגה הסינית. עבור הקשר הישראלי מדובר בהזדמנות להמשיך להתפתח בזירה בין-לאומית, במועדון עם גב כלכלי חזק ויומרות ברורות להצלחה.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */