יום שישי, 19.12.2025 שעה 17:19

הפועל פ"ת החתימה את עומר כץ לעונה נוספת

המלאבסים ממשיכים בהכנות לליגת העל והחתימו את השוער לעונה נוספת: "אנחנו מגיעים הרבה יותר מוכנים לעונה הקרובה". האופציה על איתי רוטמן מומשה

|
עומר כץ (באדיבות המועדון)
עומר כץ (באדיבות המועדון)

הפועל פתח תקווה ממשיכה בהכנות לקראת העונה הקרובה בליגת העל, והיום (שני) הודיעו במועדון על החתמתו לעונה נוספת של השוער, עומר כץ, לאחר שגם האופציה על איתי רוטמן מומשה וגם הוא ימשיך בקבוצה.

כץ, שיפתח את עונתו השישית בקבוצה, אמר לאחר החתימה: “אין מאושר וגאה ממני להמשיך לעונה השישית שלי במועדון שאני כל כך אוהב ומזמן כבר מרגיש בו בבית. כולי אמונה וביטחון שלמדנו מטעויות העבר ואנחנו מגיעים הרבה יותר מוכנים ומאורגנים לעונה הקרובה בליגת העל. מחכה כבר למשחק הראשון ולעוד הרבה משחקים מרגשים שמחכים לנו".

"שמח ונרגש להמשיך במועדון שהפך לי לבית חם". אמר רוטמן. "התחברתי למקום ולקהל מהרגע הראשון, ונעשה הכל כדי לגרום לאוהדים המון רגעים של אושר בעונה הקרובה בליגת העל".

איתי רוטמן (באדיבות המועדון)איתי רוטמן (באדיבות המועדון)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */