יום שבת, 07.02.2026 שעה 17:30

גיא גוטמן זכה במדליית ארד בגראנד פרי אוסטריה

הדור הבא של הג'ודו הישראלי ממשיך לצבור ניסיון: הג'ודאי שנבנה ליום שאחרי טל פליקר וברוך שמאילוב זכה במדליה במשקל של עד 66 ק"ג בגראנד פרי אופר

|
גיא גוטמן וערן פיקס (חגי מיכאלי)
גיא גוטמן וערן פיקס (חגי מיכאלי)

הדור הבא של הג׳ודו הישראלי מתחיל לצבור ניסיון והופעות בין-לאומיות על הפודיום. הג’ודאי גיא גוטמן זכה הערב (שישי) במדליית הארד במשקל של עד 66 ק״ג בגראנד פרי אופר שבאוסטריה.

גוטמן, ג׳ודאי צעיר שנבנה ליום שאחרי המאבק שהיה בין טל פליקר לברוך שמאילוב במשקל 66 ק”ג, הצליח לסיים על הפודיום בתחרות באוסטריה. אמנם זו תחרות מהדרג הנמוך בעולם, אך זו הפעם הראשונה בה הוא עומד על הפודיום בתחרות שכזאת.

הדור הבא בנבחרת הגברים בג׳ודו מתחיל מהתחרויות הנמוכות בסבב העולמי ומשם יצבור ניסיון ויתקדם. ההישג הזה מצטרף למדליית הכסף של יוסי סימין במשקל עד 100 ק״ג באליפות אירופה הפתוחה שהתקיימה בוורשה בסוף החודש שעבר.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */