יום שבת, 03.01.2026 שעה 02:57

הדברים החריגים של סלוט למייקל אוליבר נחשפו

אחרי שהורחק מול אברטון, התגלה כי זה מה שמאמן ליברפול אמר לשופט הבכיר: "אם לא נזכה באליפות, אני אאשים אותך". למה הגרסה של ההולנדי לא התקבלה?

|
ארנה סלוט מול מייקל אוליבר (רויטרס)
ארנה סלוט מול מייקל אוליבר (רויטרס)

שלושה שבועות חלפו מאז הדרבי בין ליברפול לאברטון, שהסתיים ב-2:2 דרמטי וסוער במיוחד, כשאחרי השריקה האחרונה התפתחה מהומה גדולה ובה הורחק מאמן המייטי רדס – ארנה סלוט. ההולנדי קיבל שני משחקים בחוץ וקנס, זאת בעקבות דברים בלתי הולמים שאמר למי שניהל את ההתמודדות, מייקל אוליבר.

אלא שרק היום (שלישי), נחשף מה בן ה-46 סינן לעבר שופט הפרמייר ליג הבכיר, זאת בעת שלחץ את ידו: “אם לא נזכה באליפות, אני אאשים אותך”. כך לפחות טען אוליבר בפני הוועדה הרלוונטית של ההתאחדות האנגלית, בעוד שסלוט ערער על דבריו וגרס כי הטרמינולוגיה הייתה שונה.

האיש על הקווים של האדומים הסביר שהמשפט האמיתי היה: “אם לא נזכה באליפות, אצטרך להודות לך על כך”. ועדיין, ההתאחדות קבעה שהסתירה בין הגרסאות היא בעצם לא מהותית וניתן להאשים את סלוט בהתנהגות לא נאותה ושימוש במילים פוגענית כלפי שופט המשחק.

ארנה סלוט (רויטרס)ארנה סלוט (רויטרס)

עונש התשלום לסלוט הופחת לאור העובדה שהוא התנצל ומשום שלא הייתה לו האשמה קודמת בגין אותה התנהגות. את המשחק מול ניוקאסל פספס וראה רק מהיציע את קבוצתו רושמת 0:2 על המגפייז. המפגש הבא שיחמיץ יהיה נגד סאות’המפטון. אולם עוד לפני, ליברפול ממוקדמת כולה למשימה הגדולה מחר ב-22:00 – המפגש מול פאריס סן ז’רמן בשמינית גמר ליגת האלופות.

מי הפיל במשפחת בקהאם את הפנקייק לרצפה



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */