מערכת ONE
|

צ'אבי (רויטרס)
בזמן שהוא עדיין בשנת השבתון שלו מאז עזב את ברצלונה בתום העונה האחרונה, שמו של צ’אבי עולה לא מעט באשר לחזרה אפשרית לקווים בלא מעט מועדונים שונים. אחרי הדיווחים על יובנטוס, כעת, שמו של אגדת ברצלונה עולה בהקשר של מנצ’סטר יונייטד.
ברשת ‘רלבו’ הספרדית דווח שמספר מועדונים גדולים, ביניהם מנצ’סטר יונייטד, יצרו קשר עם צ’אבי לאורך העונה, אך הוא סירב לכולם ועדיין מעוניין להשלים את שנת השבתון שלו.
עם זאת, באותו דיווח נטען שצ’אבי והצוות שלו הבהירו לראשי יונייטד שהכוונה שלהם היא לקבל פרויקט ולהתחיל אותו מאפס, עם הרעיון לקחת על עצמם פרויקט תחרותי בטווח הארוך, מה שהופך את המעבר בקיץ לסביר יותר.
אמורים (רויטרס)למרות שדחה את ההצעה של יונייטד בקיץ האחרון, צ'אבי לפי הדיווחים לא פוסל את הצטרפותו לשדים האדומים לקראת העונה הבאה, אם רובן אמורים ימשיך בהתרסקות של הקבוצה כפי שקורה כרגע, כאשר היא במקום ה-15 בפרמייר ליג עם 30 נקודות בלבד.
בנוסף, צ'אבי הביע בעבר הערכה ליונייטד, ואף החמיא להתקדמותם תחת טן האח לאחר המפגש של ברצלונה עם המועדון בליגה האירופית בשנת 2023. בראיון ל-’TNT Sport’, צ'אבי אמר: "אני חושב שמנצ'סטר חוזרת, והם הראו את המיטב שלהם. עלינו להיות גאים. שתי הקבוצות נמצאות פחות או יותר באותו שלב, באותו מצב – אנחנו חוזרים. אמרתי לטן האח עכשיו 'ברכות', כי הוא עושה עבודה מצוינת, והם מנצ'סטר יונייטד. זה יכול להיות גמר, חצי גמר או רבע גמר של ליגת האלופות בעתיד, אבל כרגע אנחנו בליגה האירופית ואנחנו בדרך חזרה".
עם זאת, המציאות מעט שונה מהערכתו של צ'אבי. בזמן שברצלונה מוליכה את לה ליגה ונחשבת לאחת הפייבוריטיות לזכייה בליגת האלופות 2025, מנצ'סטר יונייטד מתרסקת בפרמייר ליג. כך או כך, הספרדי צפוי לשוב לאימון בעונת 2025/26.