יום חמישי, 05.02.2026 שעה 05:48

התביעה של שלזינגר נגד פונטי הסתיימה במחיקתה

סוף לסאגה: הג'ודאית לשעבר, שתבעה את האיגוד והיו"ר על התעללות נפשית לכאורה בסכום של 4 מיליון ש"ח, הגיעה להסכמה עם האיגוד על מחיקת התביעה

|
אליס שלזינגר (חגי מיכאלי)
אליס שלזינגר (חגי מיכאלי)

התביעה של אליס שלזינגר נגד משה פונטי הסתיימה במחיקתה. היום (שלישי) הודיע איגוד הג׳ודו כי הצדדים הגיעו להסכמה הדדית על כך, למרות המחלוקות בין הצדדים עוד מימיה כג’ודאית.

כזכור, שלזינגר תבעה את איגוד הג׳ודו והיו״ר משה פונטי על התעללות נפשית לכאורה בסכום של ארבעה מיליון שקלים. הדיונים החלו בבית המשפט אך כעת הפרשה הגיעה לסיומה.

הודעת איגוד הג׳ודו: “ברוח ימים אלה בהם נדרשת אחדות וערבות הדדית, אליס שלזינגר ובן זוגה ומאמנה פאבל מוסין, ואיגוד הג׳ודו והעומד בראשו משה פונטי, הגיעו להסכמה על מחיקה הדדית של תביעות לשון הרע שהגישו, והביעו זה כלפי זה את צערם על אי הבנות שנוצרו בתקשורת בשעתו בפרשת העימות ביניהם. איגוד הג'ודו יוצג על ידי עורכי הדין רון דרור, אופיר מנצ'ל וחן פייביש”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */