יום שבת, 24.01.2026 שעה 05:01
אסי ממן שליחנו לאולימפיאדת פאריס

הגשם הצפוי בסוף השבוע עלול לשבש את התכניות

אחרי שנערכה בדיקה בה נמצא שיפור באיכות המים בנהר הסיין, גשמים שצפויים לרדת בסוף השבוע עלולים לשבש את המצב. אסי ממן, שליח ONE לאולימפיאדה

|
נהר הסיין (רדאד ג'בארה)
נהר הסיין (רדאד ג'בארה)

האם תחרויות השחייה בנהר הסיין אכן יתקיימו בו? זו אחת מהשאלות שנותרו פתוחות בפאריס. אחרי בדיקות שגילו כי יש שיפור באיכות המים ולאחר שדמויות בכירות כבר טבלו בנהר, גשמים הצפויים לרדת בסוף השבוע עלולים לשבש את המצב.

לפי התחזיות, ביום שבת אמורים לרדת גשמים מקומיים באזור פאריס שעלולים להציף את המים, לאגור לכלוך מהרחובות שיירד לתוך הנהר ולהגביר את זרימת המים. בעקבות זאת, קיים חשש כי איכות המים בנהר תיפגע שוב והוא יחזור להיות מזוהם.

כידוע, מחר (שישי) אמור להתקיים טקס הפתיחה בנהר הסיין בהשתתפות המשלחות, כאשר ב-30 ביולי אמור להתחרות בו הטריאתלט שחר שגיב וב-9 באוגוסט גם שחיין המים הפתוחים מתן רודיטי אמור לטבול בנהר. גשמים חזקים עלולים לשבש את התחרויות.

יחד עם זאת, טוני אסטנגה, שעומד בראש הוועדה המארגנת למשחקים האולימפיים בפאריס 2024, הבטיח השבוע כי “למזג האוויר בסוף השבוע לא תהיה השפעה על התחרויות בנהר”. ככל הידוע בשלב זה, הגשמים לא אמורים להשפיע גם על טקס הפתיחה כאמור.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */