יום חמישי, 18.12.2025 שעה 06:12

ארה״ב גברה 88:92 על גרמניה במשחק הכנה

ענקיות הכדורסל העולמיות נפגשו למשחק ידידות, לקראת המשחקים האולימפיים בפאריס, כאשר האמריקאים ניצחו הודות לרבע אחרון נהדר של לברון ג׳יימס

|
לברון ג'יימס (רויטרס)
לברון ג'יימס (רויטרס)

ענקיות הכדורסל העולמיות מוכנות למשחקים האולימפיים בפאריס. הערב (שני) ארה”ב יצאה עם ישה על העליונה לאחר 88:92 על גרמניה במשחק ההכנה בין השתיים.

המנשאפט פתחו טוב, אבל ריצת 4:21 ברבע הראשון סידרה לארה”ב יתרון דו ספרתי של 19:29 אחרי 10 דקות. גרמניה היא לא נבחרת שנשברת בשום מחיר ולמחצית השנייה היא עלתה בסערה, רשמה 20:30 ברבע השלישי ולקראת 10 הדקות האחרונות הובילה 68:71.

בדקות ההכרעה, בזמן שהמשחק צמוד מאוד, לברון ג’יימס השתלט על העניינים, קלע בהתקפה, היה דומיננטי בהגנה ולקח את כל ארה”ב על כתפיו בדרך ליתרון. לבסוף, ארה״ב ניצחה כאמור בארבע נקודות הפרש ויכולה לצאת מעודדת מהמשחק.

מוקדם יותר, ניקולה יוקיץ’ ונבחרת סרביה דרסו 72:94 את יוון, במשחק שכולו הצהרת כוונות. היה זה ההפסד הראשון של יאניס אנטטוקומפו וחבריו בתקופת ההכנה ומהרגע שסגנית אלופת העולם השיגה את הריצה, הם לא הצליחו להתקרב. הג’וקר סיים עם 16 נק’, בעוד שבוגדן בוגדנוביץ’ סירב להחטיא וצלף 5 מ-5 מחוץ לקשת.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */