יום שני, 09.02.2026 שעה 08:04

האריס, מקול, ואנווין וסמית' בסגל חולון לגליל

החבורה של עמית שרף תפגוש ב-19:45 את הצפוניים בהיכל האנרבוקס ותקווה לחזור למסלול הניצחונות. ניצחון ייתן לסגולים הזדמנות לברוח לבני הרצליה

|
עמית שרף (רועי כפיר)
עמית שרף (רועי כפיר)

הפועל חולון תתארח היום (חמישי) ב-19:45 בהיכל האנרבוקס שבחדרה במסגרת משחק השלמה מהמחזור ה-15 בו תפגוש את הפועל גליל עליון. הסגולים ירצו לחזור למסלול הניצחונות לאחר ההדחה הכואבת ברבע גמר גביע המדינה.

רצף של חמישה ניצחונות בכל המסגרות הגיע לסיומו בשבת האחרונה מול הפועל ב”ש/דימונה של אורן אהרוני. עד לאותו ההפסד, הסגולים היו בפורמה נהדרת ובמסגרת המקומית הם מדורגים במקום הרביעי בטבלה, כאשר במאזנם 11 ניצחונות אל מול שבעה הפסדים. ניצחון על חניכיו של ברק פלג ייתן לחולון הזדמנות לברוח לבני הרצליה שכן לראשונה שני משחקים פחות.

קבוצתו של עמית שרף כבר הפסידה פעמיים העונה לבני הרצליה, כך שבכדי לסיים במקום הרביעי היא חייבת לסיים עם יותר ניצחונות היות ובמצב של שוויון דן שמיר וחניכיו ידורגו מעל הסגולים שעדיין יכולים להשיג גם את המקום השלישי. בכל בנוגע לסגל שנרשם למשחק, ארבעת הזרים אותם בחרו למחזור ההשלמה הם סי ג׳יי האריס, טאג׳יר מקול, האנס ואנווין וג׳סטין סמית׳.

מבחינה סטטיסטית העונה, גליל עליון, שמגיעה מהמקום ה-11 בטבלה (5 ניצחונות אל מול 14 הפסדים), קולעת בממוצע 82.3 נקודות לערב, חצי נקודה יותר מחולון שמדורגת שלישית בליגה באחוזים ל-2 נקודות. בנוסף, יחס האסיסטים-איבודים של חניכיו של עמית שרף טוב יותר משל המארחת שגם חוטפת פחות כדורים.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */