יום שני, 16.02.2026 שעה 14:08

סטפאנוס דדאס ומאקיס גיאטראס מועמדים לאילת

פרסום ראשון: אחרי הפרידה ממנטי, גיאטראס, שנבחר למאמן העונה ביוון בעונת 2018/19 מועמד לאימון נועלת טבלת ליתג ווינר סל, כמו גם אקס הפועל חולון

|
סטפאנוס דדאס (עמרי שטיין)
סטפאנוס דדאס (עמרי שטיין)

שני מאמנים יווניים מועמדים להפועל אילת. ל-ONE נודע לראושנה הערב (רביעי) כי הקבוצה הדרומית במשא ומתן עם מאקיס גיאטראס, מאמן פרומיתאס היוונית לשעבר, שנבחר למאמן העונה בליגה היוונית בעונת 2018/19.

שם נוסף שנבדק על ידי הקבוצה הדרומית מהמום האחרון בליגת ווינר סל הוא מאמן הפועל חולון לשעבר, סטפאנוס דדאס. 

כזכור, לפני עשרה ימים נפרדה אילת מהמאמן האיטלקי מסימיליאנו מנטי, שלא הצליח בלשון המעטה, כאשר הקבוצה ניצבת במקום האחרון בליגת ווינר סל עם מאזן עגום של 10:2. 

דדאס רשם הצלחה גדולה בהפועל חולון, איתה זכה באליפות הליגה הבלקנית ואף נבחר למאמן העונה בליגת ווינר סל בעונת 2020/21. 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */