יום ראשון, 28.12.2025 שעה 03:19
ליגת העל Winner 25-26
3515-3415הפועל ב"ש1
3318-3715בית"ר ירושלים2
2917-3215מכבי ת"א3
2519-2915הפועל ת"א4
2332-2915מכבי נתניה5
2216-2715מכבי חיפה6
2019-1915בני סכנין7
1824-2215הפועל חיפה8
1829-2215מ.ס אשדוד9
1726-2315הפועל פ"ת10
1733-1715עירוני טבריה11
1324-1715עירוני ק"ש12
1121-1315הפועל ירושלים13
439-1115מכבי בני ריינה14

בעזה טוענים: האני אל-מסדר נהרג בקרבות בעזה

בעזה טוענים שאחד מכוכבי הכדורגל הבולטים בתולדות פלסטין ומאמן הנבחרת האולימפית נהרג בקרבות ברצועה: "כתוצאה מהתוקפנות הציונית המתמשכת ברצועה"

|
עזה (רויטרס)
עזה (רויטרס)

הקרבות בין צה”ל לארגון הטרור חמאס נמשכים ברצועת עזה, שם טוענים כעת שאחד מכוכבי הכדורגל הבולטים בתולדות פלסטין ומאמן הנבחרת האולימפית, האני אל-מסדר, נהרג בקרבות ברצועה. בעזה טענו שהמוות של אל-מסדרי נגרם “כתוצאה מהתוקפנות הציונית המתמשכת ברצועת עזה”.

כזכור, זה לא הפעם הראשונה שבה הספורט מתערבב עם העולם הערבי במהלך המלחמה, כאשר בנובמבר האחרון יו”ר התאחדות הכדורגל הפלסטינית ויו”ר הוועד האולימפי הפלסטיני, ג'יבריל רג'וב, קרא להחרים את ההתאחדות הישראלית.

רג’וב אמר בראיון לערוץ טלוויזיה מצרי: “ההתפרצות שאירעה ב-7 באוקטובר זו תגובה טבעית להתעללות. יום 7 באוקטובר יהיה נקודת מפנה ביחס לכיבוש ולפשעיו. זה לא קרה סתם. מי שנושא באחריות לזה הוא הכיבוש, זה חלק ממלחמת ההתנגדות וההגנה מצד הפלסטינים וזה יוביל לתחילת התפרצויות נוספות”. 

"ההתפרצות העוצמתית הבאה תהיה ביהודה ושומרון. חמאס הוא חלק מהמרקם הפלסטיני מבחינה לאומית ופוליטית. זוהי תחילתה של אחדות לאומית, שבה העם, האומה וההנהגה הפלסטינים הם אחד. המטרה שלנו היא להקים מדינה פלסטינית עצמאית על כל השטחים הפלסטינים".

הדבר הוביל אוטומטית לתגובה של שר התרבות והספורט, מיקי זוהר, שאמר: "אמירתו המזעזעת של ג׳יבריל רג׳וב המשמש כיו״ר התאחדות הכדורגל הפלסטינית, המצדיקה את הטבח מזעזעת ומבישה. היא גם מוכיחה היטב מדוע השתתפות בנבחרת הכדורגל שלהם היא תמיכה בטרור. ‏נפעל להדחתו מכל המפעלים, אין מקום לתומכי ומחוללי טרור בספורט העולמי".

כזכור, כמו בפעמים האחרונות, גם לפני מספר ימים זומנו שחקנים המשחקים בקבוצות ישראליות לסגל נבחרת פלסטין לקראת גביע אסיה שייפתח ב-12 בינואר בקטאר. הקיצוני של בני סכנין, עלא אלדין חסן, ובלם הפועל אום אל פאחם, עמיד מחאג’נה, קיבלו את הזימון, אבל מחאג’נה נשאר בסופו של דבר באום אל פאחם שהתערבה. בנוסף, גם שחקן מכבי חיפה ומ.ס אשדוד לשעבר, עטאא ג’אבר, משחק בנבחרת.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */