יום חמישי, 18.12.2025 שעה 01:58

"הקאמבק הגדול אי פעם": מקגרגור חוזר ביוני

כשלוש שנים מאז הקרב האחרון שלו ב-UFC, לוחם ה-MMA האירי הכריז בערב השנה החדשה שישוב לזירה ב-29 ביוני מול מייקל צ'נדלר, במשקל של עד 84 ק"ג

|
קונור מקגרגור (רויטרס)
קונור מקגרגור (רויטרס)

קונור מקגרגור חוזר. לוחם ה-MMA הודיע בערב השנה החדשה שיעשה את הקאמבק המתוקשר שלו לזירה ב-29 ביוני ויתמודד נגד מייקל צ’נדלר במשקל של עד 84 ק”ג.

עברו כשלוש שנים מאז הפעם האחרונה שמקגרגור היה בזירה, והוא יתחרה בקטגוריית משקל שלא התחרה בה בעבר אחרי שנלחם בקטגוריית פת’רווייט, לייטווייט ו-וולטרווייט.

"גבירותיי ורבותיי, שנה טובה. אני רוצה להכריז על תאריך החזרה שלי, הקאמבק הגדול בכל הזמנים יתקיים בלאס וגאס ב-29 ביוני. היריב יהיה מייקל צ'אנלדר, במשקל 185 פאונד", אמר מקגרגור שלאחר מכן צחק.

הקרב האחרון של מקגרגור היה ב-24 בינואר 2021, אז נלחם נגד דסטין פורייה באבו דאבי. הקרב הסתיים בנוקאאוט טכני בסיבוב השני כשהאירי שבר את הרגל, ובכך נקבע שהפסיד שניים משלושת הקרבות שלו נגד פורייה.

לפני כן ניצח מקגרגור את דונלד סרוני בינואר 2020, כאשר הקרב המתוקשר ביותר שלו היה באוקטובר 2018 אז נכנע לחביב נורמגומדוב הבלתי מנוצח.

מייקל צ'נדלר בן ה-37 מחזיק במאזן של 23 ניצחונות ושמונה הפסדים מ-31 קרבות, כאשר 11 ניצחונות הגיעו בנוקאאוט ושבעה בהכנעה. הוא הגיב להכרזה של מקגרגור כשאמר: "הנה זה בא, כל משקל הוא טוב עבורי".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */