יום שני, 08.12.2025 שעה 18:46
ליגת העל Winner 25-26
3212-3213הפועל ב"ש1
2714-2913מכבי ת"א2
2615-3212בית"ר ירושלים3
2229-2813מכבי נתניה4
2116-2413הפועל ת"א5
1914-2213מכבי חיפה6
1723-2112מ.ס אשדוד7
1417-1412בני סכנין8
1323-1713הפועל פ"ת9
1330-1312עירוני טבריה10
1218-1413עירוני ק"ש11
1224-1913הפועל חיפה12
719-1012הפועל ירושלים13
431-1012מכבי בני ריינה14

הופעת בכורה לגולן בני בהרכב, בראון חוזר ל-11

אחרי 3 משחקים, הפועל פ"ת תרצה לשוב לנצח מול ריינה מחר ב-19:00. טסלפפה: "החבר'ה יעופו קדימה עם הקהל". שכטר: "דברים היו נכנסים לי יותר בקלות"

|
גולן בני וסמואל בראון חוגגים (ראובן שוורץ)
גולן בני וסמואל בראון חוגגים (ראובן שוורץ)

לאחר ההפסד ביום שבת 1:0 להפועל חדרה ורצף של שלושה משחקים ללא ניצחון, הפועל פתח תקווה תארח מחר (שלישי, 19:00), לראשונה עם הקהל הביתי מאז החזרה מהפגרה, את בני ריינה ותנסה לשוב ולצבור שלוש נקודות.

המאמן עופר טסלפפה, צפוי לבצע שני שינויים בהרכב הפותח: סמואל בראון, ישוב להרכב לאחר שני משחקים וישחק באמצע במקומו של עידן ורד, כשגם גולן בני, שמראה כושר יותר טוב לאחרונה, יהיה ב-11 כשמי שיפנה את מקומו הוא שחקן ההתקפה רז שטיין.

רם לוי צפוי לפתוח כבלם והמשמעות שהמלאבסים, תחת הדרכתו של טסלפפה, ישחקו במערך של חמישה בהגנה. בנוסף, במועדון מאמינים שריצ'רד בואטנג, שהיה בסגל ולא עלה לשחק בשבת נגד חדרה, יזכה מחר לדקות משחק.

סמואל בראון (עמרי שטיין)סמואל בראון (עמרי שטיין)

"זו בשורה משמחת שהקהל חוזר. אנחנו צריכים את הקהל במיוחד במשחקי הבית ואין לי ספק שמחר הוא ידחוף את הקבוצה קדימה. אנחנו צריכים להיזהר מהמצבים הנייחים נגד ריינה כי היא קבוצה מסוכנת ולצערנו ספגנו ביום שבת נגד חדרה ממצב נייח. ריינה קבוצה מצוינת, אבל אנחנו משחקים בבית ושואפים לנצח נגד כל קבוצה", אמר המאמן עופר טסלפפה לקראת המשחק. "העומס לא פשוט לכולם, אבל יש פה חבר'ה מחויבים שבאים לעבוד. אין לי ספק שמחר עם הדחיפה של הקהל הם יעופו קדימה", הוסיף.

החלוץ איתי שכטר הוסיף: "התגעגענו לקהל, האנרגיות, הטירוף והלחץ. אין ספק שעבור הפועל פ"ת הקהל בבית הוא אקס פקטור. אנחנו מאוד מקווים לשמח אותו מחר. יש עומס של משחקים וכל משחק הוא סופר קריטי. נבוא לעשות מחר את העבודה כמו בכל משחק – צנועים, רעבים ועם גישה טובה. אני מאמין שיהיה בסדר".

איתי שכטר (שחר גרוס)איתי שכטר (שחר גרוס)

הכושר שלו: "אני מרגיש טוב מקצועית. אין ספק שממשחק למשחק אני נפתח ומרגיש יותר טוב. חסר לי עדיין הכדור ברשת מה שיפתח לי בכלל את כל מה שאני רוצה. פעם דברים היו נכנסים לי יותר בקלות והיום קצת יותר קשה. אני מאמין שבמשחק הקרוב דברים יתחברו לי".

ההרכב המשוער: ניקוס ינאקפולוס, רועי אלימלך, מתן גושה, רם לוי, אנדרה טשיירה, דרור ניר, רוי נאווי, סמואל בראון, גולן בני, פורצ'ן בסאיי ואיתי שכטר.

איתי שכטר (חגי מיכאלי)איתי שכטר (חגי מיכאלי)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */