יום שבת, 21.02.2026 שעה 04:13

עם הסגל המאולתר: הפועל י-ם תפגוש את עפולה

לאחר ההפסד למכבי רמת גן, הקבוצה מהבירה תפגוש ב-21:00 עולה חדשה נוספת. במועדון מקווים כי חלק מהזרים יחזרו למשחק הליגה הבא מול גליל עליון

|
שחקני הפועל ירושלים (רועי כפיר)
שחקני הפועל ירושלים (רועי כפיר)

הפועל ירושלים, לפחות בגרסתה הנוכחית ובמה שאמור להיות ככל הנראה הפעם האחרונה של ההרכב הנוכחי, תפגוש הערב (חמישי, 21:00) את הפועל עפולה. האדומים ישחקו את משחקם השני במסגרת הליגה המקומית. כזכור מחזיקת הגביע הפסידה אתמול לאחת העולות החדשות, מכבי רמת גן במשחק צמוד מאוד והפעם יריבתם תהיה העולה החדשה השנייה, שספגה שני הפסדים עד כה אך גם ניצחה משחק אחד מנגד.

במועדון מקווים, שכפי שסיפר אתמול גל מקל, כי כבר למשחק הליגה הבא חלק מזרי הקבוצה יחזרו ארצה. הקבוצה מהבירה, תשחק מחר תחת הדרכתו של שי אולארצ'יק כאשר המשחק יהיה המשחק האחרון שלה לפני המפגש מול פאוק סלוניקי במסגרת ליגת האלופות של פיב"א. 

מחזיקת הגביע תפגוש מחר את הפועל עפולה לראשונה מאז עונת 2009/10, אז ידה של הקבוצה מהבירה הייתה על העליונה. המשחק יהיה כמובן בסימן יציאה מאזור הנוחות בפעם השנייה בתוך 48 שעות בהתחשב בעובדה שבמשחק הקודם היו את מי שלא שיחקו בעמדות שלהם בעקבות המצב. 

בתוך כך, הפועל ירושלים אמורה הייתה לפגוש את הפועל חולון במסגרת הליגה אך חל שינוי במועד המשחק ולמעשה היא תשחק את משחקה הבא בזירה המקומית (לאחר הפועל עפולה) בכפר בלום מול הפועל גליל עליון בשבת ה-16/12. הקבוצה הירושלמית נעצרה במחזור הקודם על 73 נקודות, כאשר היא קלעה ב-47 אחוזים ל-2 נקודות ו-29% ל-3.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */