מערכת ONE
|

אנדראס כריסטנסן (רויטרס)
ברצלונה נמצאת בכושר לא רע בכלל. מה שהתחיל עם שתי חמישיות נמשך עם קאמבק מדהים מול סלטה ויגו, מעידה קטנה מול מיורקה ואז שני ניצחונות רצופים מול סביליה ופורטו בליגה ובליגת האלופות בהתאמה. רק שלפתע, אולי כן יש קצת צרות, והן מגיעות בסגל של צ’אבי.
הקישור של המאמן מעט פציע לאחרונה. פדרי עדיין לא כשיר, פרנקי דה יונג נפצע וייעדר קצת זמן וההיעדרות של רוברט לבנדובסקי עשויה לשלוח קשרים כמו גאבי לעמדות יותר קדמיות, אך גם הקשר למשל לא ישחק במשחק הבא באלופות לאחר שראה כרטיס אדום מול פורטו.
צ’אבי חשב על פתרון יצירתי. מבחינת המאמן, האיש שהכי מתאים לשחק כקשר האחורי בעת הנסיבות הוא דווקא אנדראס כריסטנסן. הדני כבר שיחק בתפקיד קצת בצ’לסי ובעיקר בנבחרת דנמרק עד גיל 21, כאשר הספרדי על הקווים מאוד מעריך את היציאה שלו מלחץ ובעיקר את המיקום שלו.
צ'אבי (רויטרס)צ’אבי אף התייחס לאפשרות במהלך העונה האחרונה: “הוא אחד משחקני הרכש הכי טובים שהגיעו אלינו בשנים האחרונות. הוא שומר יוצא מן הכלל. הדרך בה הוא משחק מתאים לדרך בה אנו משחקים, איך שהוא מבין את המשחק, הוא יכול לשחק בקישור האחורי”. כעת נותר רק לראות האם המאמן יצטרך זאת והאם יעשה זאת.
דווקא הוא: ראמוס העניק 0:1 לברצלונה