מערכת ONE
|

ראפיניה מחזיק את השריר (רויטרס)
מכה לברצלונה. ראפיניה שפתח הערב (שישי) במשחק מול סביליה הוחלף במחצית הראשונה לאחר שחש בכאבים ברגלו הימנית, ולפי דיווח של העיתונאי חאבייר מיגל הכוכב סובל מקרב בשריר, לפחות על פי הבדיקות הראשוניות.
הקיצוני צפוי להחמיץ חודש לפחות של פעילות, ובכך הוא עלול לפספס את המפגש הלוהט בין ברצלונה לריאל מדריד בסוף החודש הבא. ראפיניה נטש את המגרש עם הבעת פנים שמעידה על כך שהפציעה לא קטנה.
בספרד בכל זאת מדגישים שצריך לחכות לתוצאות הסופיות שיתקבלו מחר, אבל אם אכן ייעדר כחודש הוא כמובן יפספס גם את המשחקים מול פורטו וגרנאדה, וככל הנראה גם את אתלטיק בילבאו וכמובן את פגרת הנבחרות.
ראפיניה מוחלף (רויטרס)בברצלונה מקווים שבשבוע הקרוב פדרי יתאושש וישחק מול אתלטיק בילבאו. פרנקי דה יונג צפוי לשבת בחוץ עוד מספר שבועות ואמור לחזור רק ב-7 בנובמבר מול שחטאר דונייצק בליגת האלופות.