יום רביעי, 14.01.2026 שעה 10:18

פרדריק בורדיון החל להתאמן בהפועל תל אביב

הקאדר הישראלי יורחב? האדומים צירפו להכנות את המתאזרח, ששיחק בשלוש העונות האחרונות בחולון. לא צפוי לקחת חלק במשחק האימון נגד אילת ביום שישי

|
פרדריק בורדיון (אורן בן חקון)
פרדריק בורדיון (אורן בן חקון)

האם הקאדר הישראלי של הפועל תל אביב עומד להתחזק עוד יותר? פרדריק בורדיון בן ה-32 (1.93), המתאזרח הישראלי-צרפתי ששיחק בשלוש השנים האחרונות בהפועל חולון, הצטרף לאימוני האדומים.

כזכור, לדני פרנקו וחניכיו מצפה משחק אימון ביום שישי (8.9, 14:30) מול הפועל אילת באולם תיכונט, אך נראה שהקלע לא בכושר משחק וככל הנראה לא ישחק בהכנה. לאחר מכן הפועל ת“א תטוס לפולין לטורניר הכנה שיכלול שני משחקים מול שלאסק ורוצלאב וקינג שצ’צ’ין, אך גם לשם הגעתו של בורדיון בסימן שאלה.

בורדיון עמד על ממוצעים של 3.5 נקודות, 2.3 ריבאונדים ו-1.1 אסיסטים למשחק בעונה שעברה בחולון, כשהוא קולע ב-60% לשתיים ו-24.1% לשלוש. את עונת השיא שלו רשם ב-2018-19 באילת, כשקלע 8.7 נקודות למשחק ב-40% מעבר לקשת.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */