אסי ממן
|

אבי פרץ (חגי מיכאלי)
אילן גרין נבחר היום (רביעי) לתפקיד מנכ”ל איגוד הטניס, אחרי העזיבה של סיגל חדד. כ-20 אנשים הגישו את מועמדותם לתפקיד, מתוכם זומנו ארבעה והגיעו לראיון עם וועדת האיתור, שבחרה בנציג החדש.
גרין, מהדמויות הבכירות בספורט המוניציפלי בירושלים, מגיע לטניס עם יותר מ-25 שנות ניסיון בתפקידים שונים בעירייה. הוא שימש כמנהל המחלקה לאירועים באגף הספורט של עיריית ירושלים ובעבר ניהל את תחום הספורט העממי. גרין שחקן טניס מילדות ושחקן נבחרת ישראל לגילים שלו עד היום, בעל תעודת מאמן, אימן בעבר במרכז הטניס בירושלים ובמכון וינגייט.
יו״ר איגוד הטניס אבי פרץ מסר: “ראשית תודה לחבר ההנהלה רני לפלר והגברת מירי שלו על עזרתם בתהליך האיתור המקצועי והענייני. אני מברך את אילן על הצטרפותו למשפחת איגוד הטניס. האיגוד ואילן משתפים פעולה בשנים האחרונות בלא מעט אירועים מקומיים ובינלאומיים. אני בטוח שהמקצועיות שלו, אופיו וניסיונו יעזרו לנו להמשיך ולקדם את הענף”.
עוד הוסיף: “בהזדמנות זו אני רוצה להגיד תודה למנכ”לית היוצאת סיגל חדד שהייתה שותפה בשנתיים האחרונות לשינויים וכולנו מאחלים לה בהצלחה בהמשך. ניצבים בפנינו אתגרים לא פשוטים בתקופה הקרובה ובשנים הבאות בכלל ואין לי כל ספק שבכוחות מאוחדים יחד עם צוות עובדי האיגוד נגשים את המטרות והחלומות”.
אילן גרין אמר: “אני רוצה להודות לאבי פרץ ולחברי הוועדה על בחירתם בי, אני בטוח שביחד עם צוות האיגוד וההנהלה, נוכל ביחד להביא את הטניס בארץ לפסגות חדשות”.