מערכת ONE
|

צ'אבי וסרחיו בוסקטס (רויטרס)
לאחר הניצחון האחרון של ברצלונה על אוססונה בליגה, צ’אבי העניק לשחקניו חמישה ימי חופש, אותם ניצל המאמן ביחד עם הקפטן סרחיו בוסקטס, שהיו יחד במרבייה לפי דיווח ב’אס’. השניים שוחחו ושמו את הקלפים על השולחן, כשגם הנשים שלהם התלוו אליהם בחופשה הקצרה.
השניים שוחחו כמובן על עתידו של הקפטן בברצלונה. הקשר מחזיק בהצעה לחוזה לעונה נוספת, אבל במקביל קיימת הצעת עתק מאל הילאל הסעודית, שמנסה לפתות גם את ליאו מסי. במהלך הפגישה מסר בוסקטס את החלטתו למאמן כדי שיהיה לו די זמן לתכנן את העונה הקרובה.
צ’אבי כבר יודע את ההחלטה של בוסקטס, שיצטרך לבחור בזמן הטוב ביותר כדי להכריז עליה. ב’אס’ טוענים שהכל מצביע על כך שהקשר לא ימשיך, כאשר הוא צפוי להודיע זאת לאחר הבטחת האליפות. התחושות של כל המקורבים זהות: הקפטן לא ימשיך בברצלונה ויבחר לסיים את הקריירה בערב הסעודית אחרי למעלה מ-15 שנים בקבוצה הבוגרת בהן זכה שלוש פעמים בליגת האלופות.
לפי העיתונאי ג’רארד רומרו, להחלטה של הספרדי אין קשר להגעה אפשרית של מסי. כמו כן, הוא טוען שבעקבות העזיבה האפשרית, בארסה מתעדפת הגעה של קשר אחורי בקיץ. צ’אבי רוצה את מרטין סובינדי מריאל סוסיאדד, אך הקטלונים לא יכולים להרשות זאת לעצמם מבחינה כלכלית. סופיאן אמרבאט מפיורנטינה הוא השם החם, כאשר אותו הקבוצה יכולה להרשות לעצמה. המרוקאי עצמו גם מאוד רוצה לעבור לקבוצה ויעשה כל שביכולתו כדי להגיע. שמו של רובן נבס שהוזכר כמי שיכול להגיע בטרייד עם אנסו פאטי, נשלל על ידי המועדון, כאשר גם אין התקדמות לגבי העסקה עליה דווח מוקדם יותר השבוע.
השם החם. סופיאן אמרבאט (רויטרס)