אסי ממן
|

שלי בובריצקי ואריאל נשיא (באדיבות איגוד השחייה)
מקום ראשון מדהים לדואט הישראלי בתחרות גביע העולם שהסתיימה בקנדה. אחרי שזכו במדליית הזהב בתרגיל הדואט הקצר, הוסיף צמד הדואט הישראלי, שלי בובריצקי ואריאל נשיא, זכייה גם במדליית הארד בתרגיל החופשי.
במקום הראשון בתרגיל זה סיימה איטליה ואחריה אוקראינה, כאשר הדואט הישראלי שוב עקף את מקבילו היפני המועמד למדליה אולימפית. בסיכום שני התרגילים של הדואט, כפי שגם נעשה באולימפיאדה, ניצב הדואט הישראלי במקום הראשון בצוותא עם אוקראינה וזכה בפרס של 8,000 דולר.
מדובר בהישג חסר תקדים לשחייה האמנותית הישראלית בכלל, ולדואט הישראלי בפרט, שזכה לכותרות בולטות בפרסומי איגוד השחייה העולמי. מאמנות הדואט הן סבטלנה בלכר והספרדיה אנה טרז. שתי המדליות של הצמד מצטרפות למדליית הארד בתרגיל הקבוצתי הטכני הקצר ומסכמות אליפות היסטורית עבור ישראל.
שלי בובריצקי ואריאל נשיא יחד עם צוות האימון (באדיבות איגוד השחייה)