יום חמישי, 25.12.2025 שעה 19:51

מאמן הנבחרת דורש פיצויים מאיגוד הכדורעף

נועם כץ שלח מכתב באמצעות עו”ד דליה בושינסקי שטענה: “פיטוריו נעשו שלא כדין” וביקשה שישלמו לו 210 אלף שקל. האיגוד: “מקיימים את הסכם העסקתו”

|
עדיין תחת חוזה. נועם כץ (שחר גרוס)
עדיין תחת חוזה. נועם כץ (שחר גרוס)

מאמן נבחרת הכדורעף, נועם כץ, עולה להתקפה. לאחר שנחשף ב-ONE כי באיגוד מעוניינים למנות את איתמר שטיין לאימון נבחרת ישראל לקראת אירוח אליפות אירופה בעוד שהמאמן הנוכחי עדיין תחת חוזה, עו”ד דליה בושינסקי שלחה מכתב מטעמו לאיגוד הכדורעף וטענה כי “פיטוריו נעשו שלא כדין”. בעקבות זאת, המאמן דורש מהאיגוד פיצויים בגובה של 210 אלף שקל.

לדבריה, “החוזה של כץ הוא עד 23 ביוני 2023. במהלך חודש יולי סיכם מרשנו על העסקתו כמאמן הפועל מטה אשר וחתם עליו באוגוסט. לאחר החתימה, פנה אל מרשנו המנהל המקצועי, זוהר בר נצר, והודיע כי האיגוד קיבל החלטה לפיה לא יתאפשר למאמן הנבחרת לאמן במקביל גם במסגרת הליגה השוטפת. בהתאם, דרש ממנו לבחור בין אימון הנבחרת לבין המשך עבודתו במטה אשר”.

עו”ד בושינסקי הוסיפה כי “בכך למעשה שינה האיגוד את תנאי ההעסקה שלו, שינוי חד צדדי, בעניין מהותי, באופן שלא היה אלא בניסיון לגרום למרשנו להפרת חוזהו עם מטה אשר. בבחירתו לנהוג כך פגע האיגוד בכבודו של במרשנו, בשמו הטוב ובמוניטין שלו כאחד ממאמני הכדורעף הבכירים במדינה”.

במכתב צוין בנוסף: “במהלך חודש ספטמבר קיבלה הוועדה המקצועית החלטה על זהות מאמן חדש לנבחרת ומינוי איתמר שטיין, והאיגוד החליט לצאת בקול קורא למרות שהמאמן נבחר כבר על ידי הוועדה המקצועית. ביום 19 בינואר 2023 נודע למרשנו כי פיטרתם אותו באופן חד צדדי מתפקידו, זאת למד מהחלטת הנהלת האיגוד למנות מאמן נבחרת גברים חדש תחתיו, ממש כך, ללא שימוע ומבלי לשמוע את עמדתו”. 

"האיגוד פגע בשמו הטוב ובמוניטין שלו". נועם כץ (CEV)"האיגוד פגע בשמו הטוב ובמוניטין שלו". נועם כץ (CEV)

עו”ד בושינסקי הודיעה בפנייתה לאיגוד כי “הליך פיטורי מרשנו נעשה שלא כדין ומשיקולים זרים. פגעתם בזכותו של מרשנו לעבוד”. בנוסף, טענה כי “בוצעה הלנת החזר הוצאות נסיעה”. בעקבות זאת, כאמור, היא דרשה מאיגוד הכדורעף לשלם לנועם כץ פיצויים בסך 210 אלף שקל.

מאיגוד הכדורעף נמסר בתגובה: “הנהלת איגוד הכדורעף מקיימת את הסכם העסקתו של נועם כץ עד לסיום החוזה כפי שנקבע מראש. מפאת כבודו של נועם כץ בוחר האיגוד שלא להיכנס לעניינים אישיים הקשורים לעבודתו”.

הורי ילדי האקדמיה לבנים מוחים על סגירתה

בנושא אחר, הורי שחקני האקדמיה לבנים בכדורעף מוחים על הפסקת פעילותה בשל קיצוץ התקציבים שהאיגוד קיבל מהמדינה. ההורים שלחו מכתב לשר התרבות והספורט, מיקי זוהר, בניסיון למנוע את רוע הגזירה. כזכור, לאיגוד לא נותרה כל ברירה, אלא לסגור את האקדמיה כדי לאפשר את המשך קיומו של הענף בגלל הוצאות גבוהות.

במכתב ששלחו לשר כתבו ההורים: “ברגע אחד חרב עולמם של 18 בני נוער בגילאים 15-18 הנמצאים כרגע בווינגייט. אלו 18 נערים שנבחרו על ידי מיטב אנשי המקצוע בארץ ועברו תהליכי מיון ממושכים וקשים, כדי להגשים חלום אישי ולהוות את עתיד הכדורעף הישראלי בליגת העל לגברים. נערים מכל הארץ שבחרו לעזוב את ביתם, להחליף בית ספר ולהיכנס לחממה של וינגייט, כדי לקדם מצוינות בספורט ולייצג את המדינה בנבחרות ישראל. אנו הורי השחקנים המצטיינים המומים מההחלטה הקשה הזו ומתקשים לעמוד מול ילדינו השבורים”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */