יום רביעי, 21.01.2026 שעה 20:17

אלן שמיט, שחשוד בתקיפת פינו, יאמן את בולגריה

דיווח: הצרפתי שאמור היה לעבוד בנבחרת הנשים בג'ודו הישראלי, אך הגעתו בוטלה בשל החשדות החמורים, בדרך ליעד חדש. התיק המשפטי נגדו עדיין פתוח

|
אלן שמיט (רויטרס)
אלן שמיט (רויטרס)

המאמן הצרפתי אלן שמיט, שהיה אמור לעבוד בנבחרת ישראל לנשים בג’ודו אך הגעתו בוטלה בגלל חשד כי הוא לכאורה תקף ג’ודאית במולדתו טרם הטיסה - יאמן את נבחרת בולגריה. כך דווח היום (רביעי) בצרפת.

כזכור, אלן שמיט, מאמן הג’ודו שהיה אמור להצטרף לנבחרת ישראל לנשים ולעבוד תחת שני הרשקו, נעצר ונחקר בצרפת לאחר בחשד לתקיפת הג’ודאית מרגו פינו, באירוע שחולל סערה. בעקבות זאת, הגעתו לישראל ירדה מהפרק. 

אלא שכעת מדווח בצרפת כי שמיט יהפוך למאמן העל של נבחרת בולגריה, כאשר הוא ינהל את העבודה בנבחרות הגברים והנשים ביחד. לאחרונה מרגו פינו ציינה בראיון כי התיק המשפטי עדיין פתוח.  לפי דיווחים בתקשורת, המאמן ערער על ההחלטה להמשיך בחקירה.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */