יום שישי, 02.01.2026 שעה 02:53

אנסו פאטי חזר לאימונים, עשוי לשחק בקייב

חדשות טובות לברצלונה: הכישרון שחוגג יום הולדת 19 הצטרף לאימון עם חבריו וימריא למשחק בליגת האלופות. גם פרנקי דה יונג וסרג'י רוברטו התאמנו

|
אנסו פאטי (La Liga)
אנסו פאטי (La Liga)

זה נדמה שהוא כאן כבר הרבה שנים, אבל אנסו פאטי הצעיר חוגג רק היום (ראשון) את יום הולדתו ה-19 ואחרי שעבר לא מעט עד כה בקריירה. מספר 10 החדש של ברצלונה חזר אחרי עשרה חודשים מפציעה קשה בברכו, אך בקלאסיקו נגד ריאל מדריד נפצע שוב והדאיג את המועדון שמא הפגיעה תתברר כחמורה.

החששות התפוגגו כאשר בארסה קיבלה חדשות טובות הבוקר עם חזרתו של פאטי לאימונים יחד עם חבריו, ובתקשורת הספרדית מספרים שהוא ימריא למשחק החוץ מול דינמו קייב ועשוי לקבל דקות מולה ביום שלישי בליגת האלופות.

בנוסף לפאטי, גם פרנקי דה יונג וסרג’י רוברטו שסבלו מפציעות, חזרו להתאמן עם שחקני בארסה, וגם הם יהיו בסגל למפגש. כל זאת כשבמקביל ממתינים בקטלוניה להכרעה בנוגע למאמן הבא, כשהשיחות בנוגע לצ’אבי נמשכות כל העת.

ממפיס הפגיז, אלאבס הבריקה בדרך לתיקו



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */